0.79 faiz oranları ile nakit imkanı sağlanacak: Başvuru yapan TCKN numaraları üzerinden alacak!

0.79 faiz oranları ile nakit imkanı sağlanacak: Başvuru yapan TCKN numaraları üzerinden alacak!

0.79 faiz oranları ile nakit imkanı sağlanacak: Başvuru yapan TCKN numaraları üzerinden alacak!
Yayın Tarihi: 15.06.2023 14:26:00

Son dakika olarak duyurulan yeni bir kampanya ile sınırlı sayıda başvuru alınacağı açıklandı. Bu nedenle, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmadan önce bankaların internet sitelerinden güncel faiz oranlarını kontrol etmek önemlidir. İhtiyaç kredileri, tüketici kesimin para ihtiyacı olduğunda başvurduğu bir kredi modelidir. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlar, bankaların politikalarına uygun olarak başvurularını yapabilir ve onay alması durumunda hemen kredilerini kullanabilirler. Artık ihtiyaç kredileri, geçmiş yıllarda olduğu gibi hızlı onay alınan ve hemen kullanılabilen kredilerdir. Kredi kullanırken düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteğiniz doğal bir beklentidir. Bazı bankalar, son güncellemelerden sonra kredi faiz oranlarını önemli ölçüde düşürmüşlerdir. Eğer siz de %0.79 faiz oranıyla kredi kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki bankalardan kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi başvurusu için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Kredi onayı alabilmeniz için daha önceki banka çalışmalarınızdan dolayı banka ödemelerinizi düzenli yapan bir müşteri olmanız önemlidir. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin kredi notunun en az 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Başvuru yapacak müşterinin 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. 18 yaşından küçük olan kişiler ne yazık ki kredi alamazlar.

Kredi başvurusu yaparken kredi notunuzun uygun olması durumunda, gelir durumunuz ve bankalardaki ödeme düzeninize de bakılacaktır. Sorunsuz bir banka müşterisiyseniz hemen ihtiyaç kredinizi 36 aya kadar kullanabilirsiniz.

ING Bank, ihtiyaç kredilerinde kredi notuna göre faiz uygulayan bankalardan biridir. Bu banka üzerinden hemen kredi başvurunuzu yapabilir, 50.000 TL'ye kadar onay alacağınız kredilerde 36 ay vade ile işlem yapabilirsiniz. ING Bank üzerinden kredi başvurusu yapmak için bankanın resmi internet sitesine girebilirsiniz. Ayrıca en yakın ING Bank şubesine giderek de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi notunuz uygun olduğu takdirde, şubede başvuru yapan müşteriler hemen onay alacaklardır. Kredileri isterseniz 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz.

Bu kampanya kapsamında sınırlı sayıda başvuru alınacağından, hızlı hareket etmeniz önemlidir. Düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak için bankaların güncel faiz oranlarını kontrol etmek ve başvurunuzu zamanında yapmak, avantajlı bir şekilde kredi kullanmanıza yardımcı olacaktır. Unutmayın, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğru banka ve uygun faiz oranlarıyla kredi seçmek, mali durumunuzu korumak açısından önemlidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR