0.88 faizli nakit başladı! TBMM onayından da geçti, 18-79 yaş arası alacak!

0.88 faizli nakit başladı! TBMM onayından da geçti, 18-79 yaş arası alacak!

0.88 faizli nakit başladı! TBMM onayından da geçti, 18-79 yaş arası alacak!
Yayın Tarihi: 3.11.2023 16:30:00

0.88 faizlerle nakit destek kampanyasından faydalanmak için başvuru yapacak olan kişilere bankalar destek vermeye devam edecektir. Nakit kredi kullanmak için başvurunuzu yapacağınız bu kredi kampanyasından istediğiniz zaman kredi alabileceksiniz ve başvuru şartlarına göre işlem yapabileceksiniz. 0.88 faizli kredi sadece belirli müşterilere verilirken, bankadan kredi alacak kişilerin banka müşterisi olması ve daha önce bankadan kredi alması da önemlidir.

0.88 FAİZLİ NAKİT KREDİ

0.88 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi alacak kişilere banka hızlı ve anında sonuç veriyor. 0.88 faizlerle ihtiyaç kredisi almak için başvuru yapacak olan kişiler, bankalardan daha önce kredi onayı almış olması gerekmektedir. Bu krediler 18 ve 79 yaş arasında olan, gelir belgesi olan kişilere verilmektedir. Gelir belgesiz olarak da kullandırılan kredilerde belirli limitlerde açıklanmıştır.

BAŞVURU İNTERNETTEN OLACAK

0.88 faizli kredi başladığı zaman, Kredi ödemesini verecek olan bankaların kendi müşterilerine bu kredi işlemlerini vereceğini söyleyebiliriz. 0.88 faizlerle verilecek olan bu kredilerde nakit ödeme limitleri mobil uygulamalar üzerinden ve en düşük 5000 TL olarak ödenecektir. 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak verilen krediler ise bankaların kendi kredi kampanyaları olmaktadır. Banka müşterisi olan kişiler bu kredileri hemen hesaplarına atarak düşük faizli nakit kredi kullanabileceklerdir.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR