0.91 faiz oranları açıklandı! IBAN numaralarına nakit alacaklar bu faiz ile işlem yapacak!

0.91 faiz oranları açıklandı! IBAN numaralarına nakit alacaklar bu faiz ile işlem yapacak!

0.91 faiz oranları açıklandı! IBAN numaralarına nakit alacaklar bu faiz ile işlem yapacak!
Yayın Tarihi: 15.06.2023 22:45:00

0.91 faiz oranı ile kredi almak istiyorsanız bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvuru yapmanız gerekmektedir. Bankaların müşterilerine sunduğu bu krediler, ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlamak amacıyla düşük faiz oranlarıyla sunulmaktadır. En uygun kredi veren bankalardan kredi alabilmek için kredi skorunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan müşteriler, bankalar aracılığıyla 100.000 TL'ye kadar aynı gün içinde ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Ziraat Bankası, 0.91 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu krediyi, bankanın müşterileri ve müşterisi olmayan kişiler başvuruda bulunabilirler. Banka, emekli maaşı veya çalışma maaşı alanlara yönelik özel şartlar da sunmaktadır. Başvuru için kimlik belgesiyle bankaya başvuruda bulunmanız yeterlidir. Banka, çalışan müşterilerden en az 6 aylık sigorta süresi talep edebilir. Şartları karşılamayan müşterilere kefil veya teminat talep edilebilir.

Garanti BBVA, 0.91 faiz oranıyla 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Banka özellikle son 3 aylık sigortası olan ve kredi skoru 1100 ve üzerinde olan müşterilere bu krediyi vermektedir. Daha yüksek kredi skoru, daha uygun faiz oranlarına sahip olmanızı sağlayacaktır. Başvurularınızı banka şubesine kimliğinizle yapabileceğiniz gibi, bankanın resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Banka müşterisiyseniz, internet bankacılığı aracılığıyla da başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Onay aldığınız takdirde, krediniz hesabınıza yatırılacaktır.

Her iki banka da müşterilerine 6 ay ertelemeli kredi imkanı sunmaktadır. Bu sayede ödemelerinize bir süre daha başlamadan maddi sıkıntılarınızı hafifletebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR