0.99 Faiz oranları ile AKBANK üzerinden nakit alınacak! Son dakika kampanyası duyuruldu!

0.99 Faiz oranları ile AKBANK üzerinden nakit alınacak! Son dakika kampanyası duyuruldu!

0.99 Faiz oranları ile AKBANK üzerinden nakit alınacak! Son dakika kampanyası duyuruldu!
Yayın Tarihi: 19.08.2023 22:28:00

Akbank, sunduğu kredi kampanyası ile müşterilerine uygun faiz oranları ve hızlı onay imkanı sağlamayı hedefliyor. Bazı şartlara uygun ve yüksek kredi notuna sahip bireyler için 0.99 faiz oranıyla kredi kullanma olanağı sunuluyor. Bu avantajlı faiz oranı sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için daha düşük maliyetli bir kredi kullanabilirsiniz.

Akbank'ın kredi kampanyası, hızlı ve pratik başvuru yöntemleriyle öne çıkıyor. Kredi başvuruları SMS yoluyla yapılabilmektedir. Banka şubesine gitmenize gerek kalmadan, cep telefonunuzdan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu için "Kredi" yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 4425 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede 5 dakika içinde kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

100.000 TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankanın belirlediği şartlara uygun olduğunuz takdirde, hızlıca kredi onayı alabilirsiniz. Kredi notunuzun yüksek olması ve daha önce Akbank'tan kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız, onay sürecini olumlu etkileyen faktörler arasındadır. Akbank, kredi kampanyası kapsamında özellikle kredi notu yüksek olan müşterilere 36 ay vadeye kadar kredi verme olanağı sunuyor. 3 ay erteleme imkanıyla bu kredileri kullanabilirsiniz. Başvuru yapacak olan müşteriler, kredi notlarına göre faiz oranlarından faydalanacaktır. Ayrıca, daha önce Akbank'tan kredi veya kredi kartı kullandıysanız, hızlıca kredi onayı alabilirsiniz. Akbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, Akbank Direkt uygulamasını kullanabilirler. Hesabınızın üzerine banka tarafından verilen internet bankacılığı şifresiyle giriş yaparak, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntemle hızlıca kredi onayını alabilir ve hesabınıza kredinizi aktarabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR