1 Ekim Tarihine Kadar SMS İle Başvuru Yapanlara 30.000 TL Ödenecek! Denizbank Bu Konuya Açıklık Getirdi!

Düşük faizli nakit kredi kampanyası duyurdu! 30 bin TL ödeme verilecek! Denizbank kampanyayı duyurdu! 

1 Ekim Tarihine Kadar SMS İle Başvuru Yapanlara 30.000 TL Ödenecek! Denizbank Bu Konuya Açıklık Getirdi!
Yayın Tarihi: 29.09.2023 11:45:00

Denizbank tarafından 1 Ekim tarihine kadar yeni bir açıklama geldi! Denizbank tarafından başlatılan bu yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere hemen destek verilecek! Denizbank yaptığı açıklamada Kredi notuna bakarak kişilere 30 bin TL ödeme verecek. Üstelik ödeme alıp, almadığınızı sizlere SMS ile bildirecek! SMS ile kredi kampanyasından faydalanacak olan kişilere 30 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı haberi geldi! Son dakika haberinde Denizbank nasıl başvuru yapacağınız ile ilgili açıklama getirdi.

DENİZBANK KREDİ KAMPANYASI İLE SMS ATARAK 30 BİN TL ÖDEME! 

Denizbank 30 bin TL ödeme almak için başvuru yapacak olan kişilerden öncelikli olarak kredi politikalarına uygun olmasını istiyor. Denizbank 30 bin TL kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlere hemen destek verecek. SMS ile kredi alabilmeniz için 18 yaşında olacak kişilere ve üzerinde olan kişilere destek olunacak. 60 yaş üzerinde olan kişiler ise kredi notu uygun olması durumunda emekli maaşlarına göre işlem yapılmaktadır. 

SMS ile kredi başvurusu yapacak olan kişiler, KREDİM TC KİMLİK DOĞUM TARİHİ (gün ay yıl) olarak yazarak 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. Denizbank tarafından başlatılan bu kampanyada 3280 numarasına mesaj atacak olan kişiler Denizbank'ın cebimde kredi kampanyası olarak verilmektedir. Değerlendirmeler ise bankanın TC kimlik sorgulama sistemi ile yapılacak ve bu sisteme göre de işlem yapılacaktır. Denizbank hesabınızın olması halinde bukredi başvurusunu isterseniz DENİZ MOBİL uygulamasından da yapabilirsiniz. Denizbank mobil uygulaması hem bankacılık işlemlerinizi hem de kredi işlemlerinizi alabileceksiniz. Denizbank başvuru yapacak olan kişiler ayrıca bu uygulama sayesinde kredi kartı başvurusu da yapabileceklerdir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR