1 hazirandan sonra emekliye 30.000 TL ödeme kesinleşti! Resmi gazetede açıklandı!

1 hazirandan sonra emekliye 30.000 TL ödeme kesinleşti! Resmi gazetede açıklandı!

1 hazirandan sonra emekliye 30.000 TL ödeme kesinleşti! Resmi gazetede açıklandı!
Yayın Tarihi: 29.05.2023 13:27:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında resmi gazetede Haziran ayı içerisinde ödeneceği duyurulan 30.000 TL kredi ödemesi yapacak olan bankalar açıklandı. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kullanabilecekleri bireysel tüketici kredisi sizlere devlet destekli faiz oranları ile birlikte hesaplarınıza yatırarak kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde başlatmış olduğu tüm ihtiyaç kredilerinde sizlere uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştiren bankaların başında gelmektedir.

3 ay ertelemeli ile 36 ay vadeli 30.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve banka müşterisi olmanız halinde ihtiyaç kredinizi hemen hesabınıza yatırmak istiyorsanız sizlere uygun faizlerle kredi verecek olan bu bankalar üzerinden sadece internet üzerinden başvuru yapacaksınız. 

30.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası ne katılmak isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak alabilecekleri bu ihtiyaç kredilerinde maaş müşterileri olmaları halinde Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekler ve nakit kredi ihtiyacı olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde bireysel tüketici kredisine katılarak hemen aynı gün içinde de kredi işlemlerini yapabileceklerdir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank sadece 30.000 TL için değil daha yüksek limitlerde de bireysel tüketici kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara belirtilen politikalar dahilinde Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak hemen kullanabilecekleri bir kampanya hazırlamaktadır. 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirmek için 100.000 TL ihtiyaç kredisi için hemen aynı gün içinde de diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatabileceğiniz bir ihtiyaç kredisi sizlere sunulmaktadır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR