10-11 Ekim ŞOK Aktüel ürünleri belli oldu! Bu Pazar ŞOK Aktüel ürünlerini hemen inceleyin!

ŞOK Aktüel ürünleri ile dikkat çeken ve insanların telaşlı bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayan olağan üstü kampanyalar ile insanların meraklarını üzerine çekmeyi başaran ŞOK, bu hafta sonu oldukça önemli ürünleri bir araya getiriyor. Diğer süpermarketlere karşı büyük bir rekabet içerisinde olan

10-11 Ekim ŞOK Aktüel ürünleri belli oldu! Bu Pazar ŞOK Aktüel ürünlerini hemen inceleyin!
Yayın Tarihi: 8.10.2020 13:22:00

ŞOK Aktüel ürünleri ile dikkat çeken ve insanların telaşlı bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayan olağan üstü kampanyalar ile insanların meraklarını üzerine çekmeyi başaran ŞOK, bu hafta sonu oldukça önemli ürünleri bir araya getiriyor. Diğer süpermarketlere karşı büyük bir rekabet içerisinde olan ŞOK, onlardan geride kalmamak adına tüm Türkiye’de olmasa da bazı illerde önemli teknolojik ve ev aletleri getiriyor. Tüm Türkiye’de aynı anda başlatılması planlanan ancak stok yönetimi konusunda ciddi sorunlar yaşayan ŞOK, bu hafta sonu ürünlerini sadece belirli illerde başlatacak. İnsanların daha fazla mağdur olmasını engellemek adına başlattıkları stok yönetimi programı ile büyük yanlışlıklar yapan ŞOK, tüm Türkiye yerine sadece belirlenmiş olan ilçelerde ve illerde bu kampanyayı sürdürecek.

ŞOK BU HAFTA SONU NELER GETİRİYOR?



Fantom Pratik XL Dik Süpürge, Arzum Linda Saç Kurutma Makinası, Saç Düzleştirici Tarak, Mintax 720 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı gibi başlıca ürünler. Ancak 10-11 Ekim ŞOK AKTÜEL ürünleri bunlarla sınırlı değil. Çocuklar için bisikletler, boyama kitapları, oyuncak süpürgeler ve daha onlarca ürün bu hafta ŞOK mağazalarında!



Henüz kataloğu incelememiş olan vatandaşlarımız için hazırladığımız bu haberimiz ile beraber “ŞOK mağazalarında bu hafta ne ürünler var?” sorusuna yanıt buluyor olacağız. 10-11 Ekim 2020 ŞOK AKTÜEL ürünleri arasında temizlik malzemeleri, ev hanımlarının reyonları gibi pek çok ürün bulunmakta. Özellikle her hafta güncellenen bu kataloğun bu haftaki ürünleri çok rağbet görecek gibi.




Peki, 10-11 Ekim 2020 ŞOK AKTÜEL kataloğu içerisindeki diğer ürünler neler? Diğer tüm ürünleri incelemek ve satın alabilmek için aşağıdaki kataloğumuzu incelemeli ve iyi analiz yapmalısınız. Aşağıdaki ürünleri sadece size en yakın olan ŞOK mağazalarından satın alabileceğiniz gibi bazı ürünlerin hemen tükendiğini belirtmekte fayda var.

ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLERİ HEMEN BİTER Mİ?



ŞOK AKTÜEL ürünlerinin hemen tükenmemesi ve isteyen tüm vatandaşların yararlanabilmesi adına bol bol stok yapılıyor olsa da maalesef ki halkımız büyük bir rağbet gösterip tüm ürünleri neredeyse satın alıyor. Bu duruma göre hazırlıklı olmanız ve çok hızlı bir şekilde katalog ürünlerini satın almanız gerekiyor.

Özellikle aynı üründen 3 ve daha fazla satın alan vatandaşlar için gerekli kısıtlamalar yapılıyor. Çok ucuz bir fiyata ŞOK AKTÜEL ürünü satın alıp daha sonra pahalı fiyattan satan müşterilerin tespit edilip karaborsa yaymaktan savcılığa verildiği biliniyor. Bu duruma karşı dikkatli olmanız ve karaborsa ürünü satın almamanız gerektiği konusunda ŞOK yönetimi konusunda uyarılar yapılıyor!

ŞOK AKTÜEL HANGİ İLLERDE OLACAK?

ŞOK Aktüel bu hafta sonu olağan üstü ürünleri bir araya getiriyor. İnsanların hem evlerinde kullanabileceği temel ürünler hem de süper lüks tüketim grubuna giren ürünleri bir araya getiren ŞOK, sadece aşağıda belirli olan illerde bu kampanyayı başlatacak.
  • Ankara
  • İzmir
  • Afyonkarahisar
  • Giresun
  • Bolu
  • Antalya
  • Nevşehir
  • Burdur
  • Manisa
  • Gaziantep
Sadece bu illerde olacağı gibi aynı zamanda ŞOK Aktüel başlattığı bu kampanyayı sadece toplam 23 ilçede başlatacak.
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR