10-20-30 bin TL ödeme haberi geldi! 3 Bankadan duyuru var! TC kimlik ile nakit ödeme başladı!

TC kimlik numarası üzerinden 10 bin TL ve 30 bin TL ödeme haberi geldi! 

10-20-30 bin TL ödeme haberi geldi! 3 Bankadan duyuru var! TC kimlik ile nakit ödeme başladı!
Yayın Tarihi: 19.09.2023 13:30:00

3 banka tarafından yapılan yeni açıklamada, Nakit kredi kullanmak isteyenler için duyuru yapıldı. Başvuru yapacak olan kişiler 18 yaş üzerinde olması halinde kredi alabilecekleri bir kampanya duyurdu. Nakit kredi almak için işlem yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi verilmektedir. En yakın banka şubeleri üzerinden kredi alacak kişiler 36 ay vadeye kadar kredi imkanından faydalanacaklardır. Aşağıdaki 3 banka sizlere krediyi hemen vermektedir.

10 BİN TL VE 30 BİN TL ARASI KREDİ VEREN 3 BANKA

Akbank tarafından yapılan açıklamada kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka hemen sonuç vermektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız kredi notunuza göre işlem yapabilecek ve hemen kredi alabileceksiniz. 10 bin TL ve 30 bin TL arasında kredi alacak kişilere banka 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlamaktadır. 

En yakın banka şubesine giderek de kredi alabileceksiniz. En yakın banka sizlere 10 bin TL ve 30 bin TL arasında ödeme yapacaktır. Sadece Akbank değil aşağıdaki bankalardan da kredi alabilirsiniz. 

Denizbank ve Garanti Bankası

Denizbank ve Garanti bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişilere banka hemen sonuç vermektedir. Kredi notu ve faiz oranlarına göre işlem yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Denizbank ve Garanti bankası üzerinden 10 bin TL ve 30 bin TL arasında işlem yapılması için başvuru şartları da açıklandı. Banka müşterisi olan kişiler bu kredileri istedikleri zaman hesaplarına atarak kullanacaklardır. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız ve nakit kredinizi internet üzerinden de 24 saat içinde hesaba atabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR