10 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi Herkese çıkıyor! Hemen Alabilirsiniz

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi doğrultusunda Halkbank'ta 10 bin TL'ye kadar Temel İhtiyaç Desteği kredilerini hayata geçirmişti.

10 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi Herkese çıkıyor! Hemen Alabilirsiniz
Yayın Tarihi: 21.05.2020 14:58:00

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi doğrultusunda Halkbank'ta 10 bin TL'ye kadar Temel İhtiyaç Desteği kredilerini hayata geçirmişti. Milyonlarca bireysel banka müşterisi Halkbank Temel İhtiyaç Desteği kredi başvuru ve başvuru sorgulama ekranlarını araştırmaya başladı. Halkbank'tan 0,49 faiz oranıyla, 36 aya kadar vade seçeneğiyle 6 ay geri ödemesiz 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi başvurusu! Halkbank Kredi başvuru sonucu öğrenme! Detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Devlet'in açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi doğrultusunda kamu bankaları da bireysel müşterilere özel uygun geri ödeme seçenekleriyle temel ihtiyaç kredilerini gündeme almıştı. Halkbank'ta vatandaşa, zorlu Koronavirüs süreci nedeniyle temel ihtiyaçlarını giderebilmesi için 10 bin TL'ye kadar %0,49 faiz oranı ve 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçenekli Temel ihtiyaç desteği kredilerini hayata geçirdi. Halkbank'tan Temel İhtiyaç desteği kredi başvuruları alınmaya devam ediliyor. Öte yandan başvuru yapan vatandaşlar da Halkbank Temel İhtiyaç Desteği kredisi başvuru sorgulama ekranını araştırıyor. Halkbank 10 bin TL'ye kadar Temel İhtiyaç kredi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank'tan uygun faizli kredi başvuru sorguama işleminin detayları haberimizde...

Halkbank, Koronavirüs salgını dolayısıyla hayata geçirilen Temel İhtiyaç Desteği Kredisiyle ilgili açıklama yayınladı. Halkbank tarafından yapılan açıklamada, hassas günlerden geçilen zorlu bir dönemde Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirlerinin de etkisiyle, hane içi geliri 5 bin TL'nin altında olan vatandaşlara, gıda, sağlık ve fatura gibi acil temel ihtiyaçlarını giderebilmeleri noktasında finansman sağlamak amacıyla %0,49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçeneğiyle 10 bin TL'ye kadar Temel İhtiyaç Desteği kredilerini bireysel müşterilerine hizmete sunduğunu belirtti.

HALKBANK 10 BİN TL KREDİ ÖDEME KOŞULLARI

Halkbank'tan 10 bin TL Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanan banka müşterileri nasıl geri ödeyecek? Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşa finansman desteği için Halkbank'ta taşını elin altına koydu ve %0,49 faiz oranıyla, 6 ay anapara ve faiz geri ödemesiz, 36 aya kadar vadeli temel ihtiyaç desteği kredilerini hayata geçirdi.

Halkbank'tan 10 bin TL Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanan bir vatandaş, ilk 6 ay geri ödeme yapmayacak! Geri kalan 30 ayda ise 10 bin TL'yi eşit taksitlerle geri ödeyecek.


10 bin TL kredi kullanan bir vatandaş, ilk 6 ay geri ödemesiz, kalan 30 ayda aylık 376 TL geri ödeme yapamayacaktır. 7,500 TL kredi kullanan bir vatandaş ise, ilk 6 ay geri ödemesiz, kalan 30 ayda aylık 282 TL, 5 bin TL kredi kullanan bir vatandaş ilk 6 ay geri ödemesiz, kalan 30 ayda aylık 188 TL, 3 bin TL kredi kullanan bir vatandaş ise, ilk 6 ay geri ödemesiz kalan 30 ayda aylık 113 TL geri ödeme ile kredi borcunu kapatacaktır.

KİMLER HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR?

Halkbank Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanabilmek için hane halkı aylık geliri (aynı evde yaşayan eş ve çocuk) 5.000 TL'nin altında olması gerekmektedir. Bu nedenle, asgari ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek mensubu olup hane içi geliri 5 bin TL ve altında olan tüm bireysel Halkbank müşterileri bu krediden faydalanabilecektir.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank Temel İhtiyaç Desteği kredi başvurusu için, Halkbank Resmi İnternet sitesine giriş yapabilirsiniz. Başvuru Bireysel Kredi Başvurusu Kredi Türü: Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek Halkbank Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Öte yandan Halkbank Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bir diğer başvuru kanalı ise 0850 222 0 400 Halkbank Dialog hattıdır. Bu numarayı arayarak gerekli bilgilerinizi verip Halkbank kredi başvurusu yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR