10 milyon üzeri emekli için son şans! Ek ödeme hesaplara yatacak

10 milyon üzeri emekli için son şans! Ek ödeme hesaplara yatacak

10 milyon üzeri emekli için son şans! Ek ödeme hesaplara yatacak
Yayın Tarihi: 24.06.2023 20:28:00

Yeni bir kampanya ile emekli maaş alan vatandaşların yüzleri güldü. Resmi Gazete'nin gece yarısı yayınlanan duyurusuyla, emekli olan bireylere ek ödeme yapılacağı belirtildi. Bu kampanya kapsamında, emekli maaş hesabınız aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ihtiyaç duyduğunuz krediyi hızla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hızlı ve Kolay Kredi Başvuruları

Bu fırsat, emekli kredisi adı altında, hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından destekleniyor. Emekli maaş hesabınız aracılığıyla başvuruda bulunduğunuzda, onaylanan krediyi hızla kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi bankaların yanı sıra, Garanti Bankası, Denizbank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası da bu kampanyaya dahil.

Emeklilere Özel: 3 Ay Ertelemeli 50.000 TL Kredi Fırsatı

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlara, 3 ay ertelemeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Bu kredi, sadece emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yaparak alınabiliyor. Bu fırsatı değerlendiren vatandaşların, düşük faizlerle ihtiyaç kredisini alabilmeleri mümkün. Emekliler, ayrıca borç kapatma kredisi seçeneğiyle de mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını kapatma imkanına sahip. Kamu bankaları aracılığıyla başvuruda bulunarak, devlet destekli bu krediyi kullanabilirsiniz. Bu özellik, finansal yükünüzü hafifletme ve ekonomik özgürlüğünüzü genişletme adına önemli bir fırsat sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR