1000 TL Pandemi Sosyal Destek Başvuru Sonuçları açıklandı mı? 1000 TL Sosyal Yardım Yatacağı Tarih

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 1000 TL Pandemi sosyal destek başvuruları halen E-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. E-Devlet'ten 1000 TL Pandemi sosyal yardım ödemesi için başvuru yapanlar başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor.

1000 TL Pandemi Sosyal Destek Başvuru Sonuçları açıklandı mı? 1000 TL Sosyal Yardım Yatacağı Tarih
Yayın Tarihi: 8.05.2020 14:53:00

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 1000 TL Pandemi sosyal destek başvuruları halen E-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. E-Devlet'ten 1000 TL Pandemi sosyal yardım ödemesi için başvuru yapanlar başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. 1000 TL Sosyal yardım başvuru sorgulama ekranı araştırılıyor. 1000 TL sosyal yardım başvuruları açıklandı mı? Koronavirüs salgını nedeniyle ilk iki faz sosyal yardımlarla 4 milyon 400 bin aileye 1000'er TL ödeme yapıldı. Şimdi gözler 3. faz ödemelere çevrildi! 1000 TL 3. faz koronavirüs yardımı sorgulama! Detaylar haberimizde sizlerle...

Koronavirüs salgını nedeniyle Devlet tarafından vatandaşa 1000 TL nakdi destek yardımları sürüyor. Daha önce 1. ve 2. faz sosyal yardımlar çerçevesinde, 4 milyon 400 bin aileye toplamda 4 milyar 400 milyon TL değerinde yardım sağlanmıştı. Şimdi de 3. Faz Pandemi Sosyal Destek başvuruları E-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. E-Devlet üzerinden 1000 TL Pandemi sosyal yardım başvurusunda bulunan vatandaşlar ise başvuru sonuçları için araştırmalara başladı. 1000 TL Sosyal yardım başvuru sonuçları açıklandı mı? 1000 TL Koronavirüs Pandemisi sosyal yardım başvuru sorgulama işlemi nasıl yapılır? Bu soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik.

1000 TL SOSYAL YARDIM BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ön başvurulara ilişkin incelemeler sonucunda, desteğe ihtiyacı olduğu tespit edilen ihtiyaç sahibi hanelere 1000 TL pandemi ödemeleri yapacak. 1000 TL Pandemi sosyal yardımları için E-Devlet üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar, başvuru süreçlerini e-Devlet üzerinden takip edebilecek.

1000 TL SOSYAL YARDIM BAŞVURU SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!


BAKAN SELÇUK AÇIKLADI!

Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, Koronavirüs salgını süreci için sosyal yardımları 3 faz olarak belirlediklerini açıklayarak, ilk 2 faz kapsamında 4 milyon 400 bin aileye 1000'er TL nakit yardımı yapıldığını ifade etti. Koronavirüs salgının ekonomik etkilerini ortadan kaldırmak adına 3. faz destekler kapsamında binlerce hatta milyonlarca haneye daha yardım ödemesi gerçekleşecek.

DEĞERLENDİRME AŞAMASI SÜRÜYOR

Bakan Selçuk, Koronavirüs 3. faz sosyal yardımları için 6 milyonun üzerinde başvuru geldiğini belirterek inceleme aşamasının sürdüğünü ve kısa sürede ödemelerin yapılmaya başlanacağını duyurdu. Gerekli şartları taşıyan vatandaşlara 3. faz ödemeler kapsamında 1000 TL pandemi sosyal destek ödemesi yapılacak. Ödemeler, başvuruda istenen IBAN numaraları üzerinden vatandaşların banka hesaplarına otomatik olarak gerçekleşecek. 

1000 TL SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

3. faz 1000 TL sosyal yardım başvuruları halen daha alınmaya devam ediyor. Hafta içi günlerinde T.C Kimlik numarasının son rakamına göre, hafta sonu ise sınırlama olmaksızın başvuru yapılabiliyor. https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu adresinden sizler de henüz başvuru yapmadıysanız 3. faz 1000 TL korona yardım başvurusunda bulunabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR