10.000 TL, 20.000 TL ve 25.000 TL kefilsiz ve senetsiz nakit kredi fırsatı başladı! SON DAKİKA...

10.000 TL, 20.000 TL ve 25.000 TL kefilsiz ve senetsiz nakit kredi fırsatı başladı! SON DAKİKA...

10.000 TL, 20.000 TL ve 25.000 TL kefilsiz ve senetsiz nakit kredi fırsatı başladı! SON DAKİKA...
Yayın Tarihi: 17.06.2023 13:37:00

Son dakika haberine göre, bankalar yeni bir dizi kefilsiz kredi kampanyası başlattı. İhtiyaç kredisi ihtiyacı olan müşteriler, hızlı bir şekilde onaylanan kredileri hesaplarına aktarabiliyorlar. Bugün duyurulan kampanyalarda, kefilsiz, senetsiz, belgesiz ve imzasız şekilde 10.000 TL, 20.000 TL ve 25.000 TL gibi miktarlarda kredi almak mümkün olacak.

Bankalardan kredi kullanacak olan müşterilerin, banka sicillerinin uygun olması gerekmektedir. Bankalar, uygun olmayan siciller durumunda genellikle kefil talep etmektedir. Ancak kefil bulmak da zor olabileceği için, kefilsiz kredi seçenekleri önem kazanmaktadır. Kefilsiz kredi veren bankalardan onay alabilmek için kredi sicilinizde herhangi bir sorun olmamalıdır. Banka şartlarına uygun olmadığınız durumda, başvurunuz olumsuz yanıtlanabilir. Kefilsiz kredi veren bankalar, başvurudan sonra onay almayı zorlaştıran daha seçici bir yaklaşım sergilemektedir. Ayrıca, kredi başvurusu olumsuz sonuçlanırsa, kefilsiz başvurunuz iptal edilecektir.

Aktifbank Kefilsiz Kredi Kampanyası ile 25.000 TL Kredi Fırsatı

Özellikle kredi notu nedeniyle diğer bankalardan onay alamayanlar, Aktifbank ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirler. Aktifbank'a başvuru yaptığınızda, kredi skorunuz göz önünde bulundurulmadan hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz. Ancak, diğer bankalarda olduğu gibi kredi sicilinizde sorun olmaması ve icralık durumda olmamanız gerekmektedir. Kara listede iseniz, borcunuzu ödemediğiniz durumda hiçbir banka size kredi vermez.

Aktifbank ihtiyaç kredisi başvurusu hem SMS hem de internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. İnternet sitesine girerek başvuru formunu doldurmanız durumunda, kredi sonucunuz hızlı bir şekilde size iletilir. Onaylanan kredi başvuruları için banka genel müdürlük tarafından aranarak kullanım detayları hakkında bilgi verilir. Şubeye gitmeden kullanılacak bu kredilerde, krediyi kullanmak istediğiniz adresiniz belirlenebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR