10.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar için İş Bankası müjdeli haberler veriyor

10.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar için İş Bankası müjdeli haberler veriyor

10.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar için İş Bankası müjdeli haberler veriyor
Yayın Tarihi: 1.08.2023 14:48:00

Kimlik numarası üzerinden kolayca başvuru yaparak 10.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar için İş Bankası müjdeli haberler veriyor. Yapılan duyuruya göre, İş Bankası iş cep uygulaması üzerinden yapılan başvurularla aynı gün içinde kredi ödemeleri hesaplara yatırılacak. Bu kampanya sayesinde en düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilecekler.

İş Bankası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırmayı ve aynı gün içinde destek ödemelerini gerçekleştirmeyi taahhüt ediyor. Bu sayede, ihtiyaç sahibi kişilerin beklemeksizin nakit desteğe ulaşmaları sağlanmaktadır.

Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye kadar alınan krediler 36 ay vadeli olarak kullanılabilmektedir. Böylece müşterilere ödeme kolaylığı sağlanarak, ödemelerin düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi mümkün olmaktadır. Kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulama sonucunda banka kredi puanı 1350 ve üzeri olan kişilere aynı gün içinde destek ödemeleri verilecektir. Ayrıca, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de sunulmaktadır.

Banka müşterileri, iş cep uygulamasına giriş yaparak 7/24 kredi başvurusunda bulunabilirler ve gelir belgesi olmadan masrafsız bir şekilde kredi alabilirler. Özellikle iş cep uygulaması üzerinden başvuracak olan vatandaşlara, başvuruları sonucunda sadece 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir.

Emekli vatandaşlar, 36 ay vadeli kredi kullanacaklarsa, emekli maaşlarını İş Bankası'ndan alarak daha yüksek limitlerde kredi imkanından faydalanabilirler. Banka internet bankacılığına erişimi olmayan kişiler ise en yakın İş Bankası şubesine giderek kimlik ve gelir belgeleriyle birlikte ihtiyaç kredisi başvuru formunu alabilir ve nakit kredi kullanabilirler. Başvuruların cep telefonu üzerinden yapıldığında sonuçlar 5 dakika içinde verilir ve onaylanan tutar aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullanıma sunulur.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR