100.000 TL'ye Kadar Faizsiz Tarım ve Hayvancılık Kredisi Veriliyor

100.000 TL’ye kadar faizsiz tarım ve hayvancılık kredisi veriliyor. Bu kredi kampanyası 2020 ve 2021 yılları arasında Ziraat Bankası ortaklığında verilecektir.

100.000 TL'ye Kadar Faizsiz Tarım ve Hayvancılık Kredisi Veriliyor
Yayın Tarihi: 15.03.2020 22:12:00

100.000 TL’ye kadar faizsiz tarım ve hayvancılık kredisi veriliyor. Bu kredi kampanyası 2020 ve 2021 yılları arasında Ziraat Bankası ortaklığında verilecektir. Sizde Ziraat Bankası faizsiz hayvancılık kredisi başvurusu yapacaksanız şartlara uygun olmanız durumunda 100 bin liraya kadar destek alabilir ve bu krediyi dilerseniz 2 yıl erteleyip senelik ödeme yapabilirsiniz.
Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte Ziraat Bankası üzerinden verilecek olan bu kredilerde 100.000 TL’ye kadar faizsiz kredi verileceği açıklanmıştı. Bu karar 2019 yılında resmi gazetede yayımlanmış ve daha sonra verilmeye başlamıştır. Sizde eğer tarım ve hayvancılık işleri ile uğraşıyorsanız ve paraya ihtiyacınız varsa hemen ziraat bankası şubelerine giderek bu ihtiyacınız için başvuru yapabilirsiniz. Yalnız bu krediyi alacak olan kişiler bazı şartlara uygun olmaları gerekiyor. Şartlara uygun olmayanların başvuruları olumsuz sonuçlanacaktır.

Ziraat Bankası 100.000 TL Faizsiz kredi Nedir?

Ziraat bankası genç çiftçiye 30 bin liraya kadar hibe kredi verirken, diğer taraftan müşterilerini mağdur etmemek için tarım ve hayvancılık ile uğraşan kişilere 100.000 TL’ye kadar hayvancılık kredisi vermektedir. Sizde eğer hayvancılık kredisi alacaksanız aşağıda verdiğimiz şartları iyi okumalısınız. Çünkü bu krediler müşterilerin yatırım zamanlarında verilmeye uygun görülmüştür. Yatırım zamanı başvurunuz sonrasında Tarım Kredi Kooperatifi tarafından belirlenecektir. Ziraat Bankası üzerinden faizsiz kredi başvurusu yaptığınızda başvurunuz aynı gün içinde onaylanmaz. Başvuru değerlendirmesi yapılacaktır. Başvuru değerlendirmesinden sonra size olumlu veya olumsuz olarak geri dönüş yapılacaktır. Kredinizi 31 Aralık 2020 tarihe kadar kullanabilirsiniz.


Banka kredi başvurusu yapacak olan kişilerde kredi notu ve kredi siciline bakacak, ve ayrıca kredi alacak kişilerin ÇKS belgelerinin olmasını isteyecektir. İlk defa bu işe girecekseniz size bu krediyi vermezler. Daha önce bu işi yapmış ve vergi levhası olan çiftçiler kredi başvurusunda bulunabilirler. Bankalardan icralık durumununuz varsa ve banka şartlarına uygun değilseniz krediniz olumsuz sonuçlanır.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası kredi başvurusu sadece Ziraat Bankası Tarım şubelerinden yapılmaktadır. Kredi başvurusu için evraklarınızı bankaya götürüp işlemleri başlatabilirsiniz. Nüfus cüzdanı, ÇKS belgesi, Vergi levhası, son 3 yıllık bilanço ile en yakın banka şubesi size yardımcı olacaktır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR