100.000 TL'ye kadar nakit ödemeler başladı! 100 bin TL TC kimlik ile verilecek!

100.000 TL'ye kadar nakit ödemeler başladı! 100 bin TL TC kimlik ile verilecek!

100.000 TL'ye kadar nakit ödemeler başladı! 100 bin TL TC kimlik ile verilecek!
Yayın Tarihi: 1.07.2023 13:01:00

Bankaların başlattığı dev kredi kampanyası ile artık müşteriler, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak anında onay alabiliyorlar. Kampanyaya katılan bankalar, 2023 yılı bitmeden müşterilere hızlı ve sonuç odaklı bir hizmet sunmayı hedefliyorlar.

100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşteriler, banka politikalarına uygunlukları durumunda 100.000 TL'lik kredi onayını alabilir ve bu kredi ile mevcut banka borçlarını kapatıp ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Özellikle birden fazla bankada borcu olan müşteriler, bu kredi kampanyasıyla tek bir bankaya ödeme kolaylığı sağlayabilir ve üzerine ekstra nakit alabilirler. Daha önceki borç kapatma kredilerinin aksine, 100.000 TL'lik dev kredi kampanyasına başvurduğunuzda, hem borçlarınızı kapatabilir hem de ekstra nakit alabilirsiniz. İşte bu kredi kampanyasına başvurabileceğiniz bankalar:

Şekerbank 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

 Şekerbank, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşterilere 36 ay vadeli ve 3 ay ödemesiz dönem imkanı sağlıyor. Başvurunuzu yaptığınızda banka size hemen kredi başvurunuzun sonucunu bildirir ve onaylanması durumunda 36 aya kadar kredi kullanmanıza olanak tanır. Kredi kullanıldığında tüm banka kredileri kapatılır ve işlemleriniz banka tarafından gerçekleştirilir. Şekerbank üzerinden 100.000 TL'lik dev kredi kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, emekli olmaları durumunda emekli maaşlarını Şekerbank şubelerine taşımaları gerekmektedir. Şekerbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hemen kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL Dev Kredi Kampanyası

 Yapı Kredi Bankası, 100.000 TL'ye kadar dev kredi kampanyası sunan bankalardan biridir. Bu banka, hem banka şubelerinden hem de internet bankacılığı üzerinden online kredi imkanı sunan bankalardan biridir. Size en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine kimlik ve gelir belgenizle birlikte giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra banka, size 36 aya kadar vadeli bir kredi imkanı sunar.

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notlarının 1100 ve üzeri olması durumunda onay alabilirler. Ayrıca en az 3 aylık sigorta süresine sahip olmanız da kredi almanız için önemli bir etkendir. Eğer bankada bir hesabınız varsa, kredi başvurusunu bankanın internet bankacılığı aracılığıyla yaparak, 100.000 TL'ye kadar yüksek limitli krediyi banka şubesine gitmeden hemen kullanabilirsiniz.

100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunduğunuzda banka tarafından online olarak onay alırsanız, onaylanan kredi limiti hesabınıza hemen yatırılabilir. Ayrıca online kullanılan bu kredilerde banka masraf talep etmeyerek masrafsız bir kredi seçeneği sunar. Çünkü banka şubesine gitmediğiniz için bu kredilerde masraf alınmaz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bu iki şartı sağladıklarında işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Bankaların başlattığı dev kredi kampanyası ile müşteriler, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak anında onay alabilirler. Şekerbank ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar, müşterilere hızlı ve kolay kredi imkanı sunmaktadır. Bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, başvurularını ilgili banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı üzerinden yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR