11 bin TL ve üzerinde SGK maaşı alan kişiler dikkat: Nakit almak kolaylaştı!

SGK üzerinden asgari ücret ve daha fazla maaş alan kişilere dikkat olarak bir mesaj paylaşıldı. Nakit almak isteyenlere hemen ödeme verilecek...

11 bin TL ve üzerinde SGK maaşı alan kişiler dikkat: Nakit almak kolaylaştı!
Yayın Tarihi: 28.07.2023 19:29:00

Son zamanlarda özellikle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyaları ile birlikte vatandaşlara özel olarak nakit imkanı sağlamaktadır. Nakit kredi almak için başvurunuzu yapmak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olarak kredi ödemesi alabileceksiniz. Son zamanlarda yapılan kampanyalar özellikle SGK üzerinden sigortalı olarak çalışan kişileri de ilgilendirmektedir. Nakit kredi alacak kişiler, banka kredi notu uygun olması durumunda QNB Finansbank tarafından yapılan yeni kredi kampanyasına katılabilecek ve bu şekilde nakit kredi kullanabileceklerdir. 

QNB Finansbank yeniden kredi kampanyası yapıyor! Eski kötü günleri unutturuyor!

QNB Finansbank, nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden ve bankanın SMS kredi servisi ile ne kadar onay alacağınızı gösteren ve onay aldıktan sonra da krediyi hemen aynı gün içinde kullanacağınız bir kampanya başlattı. Başvuru şartlarına uygun olan herkes, Nakit kredi almak için QNB Finansbank kredi başvurusu yapabileceklerdir.

QNB Finansbank en kolay kredi başvuru yöntemi olarak SMS ile kredi kampanyasına katılmanızı öneriyor. Evden veya İş yerinden başvuru yapacak olan kişilere SMS ile kredi başvurusu yaparak hemen işlem yapmaktadır. SMS ile kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hemen işlem yapın. Kredi notu uygun olan kişiler 5030 numarasına mesaj attığında 5 dakika dolmadan, Anında ne kadar kredi onayı alacağını görebilmektedirler. 

QNB Finansbank 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeye kadar, 50 ve 100 bin TL arasında 24 ay vadeye kadar, 100 bin TL üzerinde ise 12 ay vadeye kadar bireysel tüketici kredisi kullandırmaktadır. Ayrıca banka hesabı olan kişiler banka müşterisi olması halinde, QNB Mobil uygulamasından da kredi kullanabileceklerdir. Bu şekilde başvuru yaparak onay alan herkes, bankaya gitmeden hesabına hemen ödeme alabileceklerdir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR