11 haneli TC kimlik numarası üzerinden 88.000 TL ödeme veriliyor

11 haneli TC kimlik numarası üzerinden 88.000 TL ödeme veriliyor

11 haneli TC kimlik numarası üzerinden 88.000 TL ödeme veriliyor
Yayın Tarihi: 4.11.2023 17:15:00

Denizbank tarafından başlatılan yeni kampanyada 88.000 TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlara belirli şartlar dahilinde banka TC kimlik numarası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen kişilere destek vereceğini açıkladı. Denizbank tarafından başlatılan 88.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli olarak sizlere kredi ödemesi verilecektir. DenizBank Bireysel kredi kampanyasına başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra eğer 50.000 TL altında kredi onayı alırsanız 36 ay vadeye kadar uzun vadelerde bu kredi ödemelerine gerçekleştirebiliyorsunuz.

Denizbank 88.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyası için Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak ne kadar onay aldığınızı hemen öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuz üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunmak için cebimde Kredi kampanyasına katılmak için başvurunuzu kendi cep telefonu numaranız üzerinden mesaj atarak yapmanız gerekmektedir.

DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için kredim t.c kimlik ve doğum tarihi yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderen tüm 18 yaş üzeri vatandaşların değerlendirilmeleri kısa sürede yapılarak ne kadar onay aldığını veya olumsuz sonucunu mesaj olarak görebilmektedir. DenizBank SMS ile kredi onayı aldıktan sonra en yakın DenizBank şubesine giderek bu kredileri kullanabileceğiniz gibi Cep telefonunuz üzerinden sms ile onay aldıktan sonra kredi işlemlerinizi gerçekleştirerek de Denizbank mobil uygulaması üzerinden onaylanan tutarı hemen kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR