11 haneli TC kimlik numarasına Akbank'tan ödeme olacak!

11 haneli TC kimlik numarasına Akbank'tan ödeme olacak!

11 haneli TC kimlik numarasına Akbank'tan ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 28.09.2023 12:02:00

Akbank, acil nakit ihtiyaçlarınıza yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Artık Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla 7 gün 24 saat boyunca 100.000 TL'ye kadar daha yüksek kredi limitleriyle bireysel kredi kullanma imkanı sunuyor. Bu yeni kampanya ile Akbank, 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için tercih edilebilecek ilk banka konumunda.

Akbank'ın bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isterseniz, cep telefonunuzdan SMS ile başvuru yapabilir ve kendi cep telefon numaranızdan aldığınız kredi onayını öğrenebilirsiniz. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için, 11 haneli TC kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Başvurunuzu yapmak için, Mesaj kısmına gidip önce kredi miktarını, ardından da 11 haneli kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44-25 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayabilirsiniz.

Uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Akbank'ı tercih etmektedir. Akbank üzerinden kredi başvurusu yapan herkes, aynı gün içinde ödeme şartı olmadan kredi ödemesi alma fırsatına sahiptir ve özellikle Akbank Direkt uygulamasını kullanan müşteriler hızlı bir şekilde krediye kavuşurlar.

Ayrıca, kimliğinizle birlikte Akbank şubelerine giderek veya Akbank gişe personelinin yardımıyla da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi sonucu, banka şube yetkilileri tarafından hemen size bildirilir. Akbank'ın bu yeni kampanyası, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için pratik ve hızlı bir çözüm sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR