11 Milyon Emekli İçin Müjde: 26 Ekim'de Hesabınıza Ödeme Olacak, 3 Gün Sürecek!

11 Milyon Emekli İçin Müjde: 26 Ekim'de Hesabınıza Ödeme Olacak, 3 Gün Sürecek!

11 Milyon Emekli İçin Müjde: 26 Ekim'de Hesabınıza Ödeme Olacak, 3 Gün Sürecek!
Yayın Tarihi: 25.10.2023 08:45:00

11 milyon emekli için yeni bir kampanya başladı. 11 milyon emekli için yapılan bu ödeme haberinde nakit ihtiyacı olan kişilere uygun faizlerle emekli kredisi verilmektedir. 11 milyon emekli için yapılan bu kampanya, Devlet destekli olarak verilecek ve bu destek ödemelerini alacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verilecektir. 11 milyon emekli için başlatılan yeni emekli kampanyasında nakit isteyen herkes başvuru yaparak uygun faizlerle bu ödemeleri alacağını söylemek isteriz. 11 milyon emekli için nakit verecek olan bankalar ise: Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank olarak açıklanmıştır.

BAŞVURU 

Son dakika kampanyasına göre, 3 kamu bankası üzerinden 26 Ekim tarihi ile birlikte, 3 gün sürecek yeni bir ödeme haberi geldi. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 3 kamu bankası tarafından hızlı ve anında nakit ödemeler alacağını söylemek istiyoruz. Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank duyuru sonrasında emekli maaş alanlar bu ödemeleri ne kadar alacak, onu merak etmektedir.

SON DAKİKA

50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeye ödeme verilecektir. Bu şekilde kredi kullanmak isteyenler, 36 ay vadeye kadar kredi kullanacak olan emekliler, Emekli maaşlarını kendi bankasından alması durumunda verilmektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda 50.000 TL'ye kadar internet üzerinden de verilmektedir. 50.000 TL ve üzerinde kredi almak isteyen emeklilere de bankadan hızlı ve anında kredi ödemesi verilecektir. 50 bin TL ve üzerinde nakit kredi kullanmak isteyenler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri hesaplara atacaklardır. 50 bin TL ve üzerinde hızlı, anında kredi almak isteyenlere bankalar 26 Ekim'den itibaren ödemeler verecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR