113 TL taksitli 10000 TL kredi fırsatı! Hemen başvuru yapın!

Son zamanlar da bankalar birbirinden farklı kredi seçenekleri ile vatandaşlarının finansman ihtiyaçlarını karşılama olanağını sunmaktadır. Üstelik düşük faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri sayesinde pek çok vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunuluyor.

113 TL taksitli 10000 TL kredi fırsatı! Hemen başvuru yapın!
Yayın Tarihi: 11.06.2020 21:32:00

Son zamanlar da bankalar birbirinden farklı kredi seçenekleri ile vatandaşlarının finansman ihtiyaçlarını karşılama olanağını sunmaktadır. Üstelik düşük faiz oranları ve kolay ödeme seçenekleri sayesinde pek çok vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunuluyor. Ziraat Bankası aylık 113 TL taksit seçeneği ile ihtiyaç kredi fırsatını sunarak vatandaşlarımız için müjdeli haberi veriyor. Bireysel Destek İhtiyaç Kredi kampanyası başvuruları halen devam ediyor. Başvuru şartlarına uyum sağlayan vatandaşlarımızın kredi sonuçlarının değerlendirilmesiyle beraber olumlu ya da olumsuz cevap veriliyor. 30 ay vade ve 6 ay ödeme erteleme imkânı sayesinde bireys9el destek ihtiyaç kredi başvuruları elektronik olarak gerçekleştirilecektir.
Ziraat Bankası tarafından Bireysel destek ihtiyaç kredi fırsatını halen değerlendirme olanağına sahip olabilirsiniz. Günümüzde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız bu zorlu süreç içerisinde başvurularını elektronik ortamdan yapma fırsatını elde edebilmektedir. Bireysel destek kredisi ile ilgili merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilir ve başvuru işlemlerinizi geç kalmadan gerçekleştirebilirsiniz.

BİREYSEL DESTEK KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bireysel destek kredi başvurularını yapmak isteyen vatandaşlarımız tarafından en çok merak edilen konular arasında başvuru şartları bulunmaktadır. Bireysel destek kredisine başvuruda bulunan vatandaşlarımız için sadece tek koşul istenilmektedir. Bu koşul doğrultusunda hane geliri 5 bin TL’nin altında olan vatandaşlarımızın kredi başvuruları onaylanacaktır. Ayrıca hane geliri yüksek olan vatandaşlarımızın kredi başvuruları onaylanmama ihtimali bulunmaktadır. Aynı zaman da bireysel destek kredisi kullanımı için kredi sicil puanı, kara liste gibi durumlarında etkili olması beklenmektedir. Bankalar kredi kullanımlarına dair yapmış oldukları ifadeler pek çok vatandaşımız tarafından merak ediliyor.

DÜŞÜK FAİZ ORANI VE KOLAY ÖDEME SEÇENEKLERİ İLE ZİRAAT BANKASINDAN ÖDEME PLANI!


Ziraat bankası başta olmak üzere günümüzde pek çok kamu bankası tarafından bireysel destek ihtiyaç kredi başvuru imkanı sunuluyor. Bireysel destek kredi başvurularını 3 bin TL ila 10 bin TL aralığında yapma fırsatını bulabilirsiniz. Kredi faiz oranlarında uygulanması ön görülen faiz oranı yüzde 0,49 olarak belirlenmiştir. Ayrıca 6 ay ödeme yapılmayacağı ve toplam 30 ay vade imkanı ile ödemelerin gerçekleşmesi bekleniyor.
  • Ziraat Bankası Bireysel Temel Destek Kredisi yüzde 0.49 faiz oranıyla 6 ay ödeme ertelemeli 30 ay vadeli 3.000 TL ihtiyaç kredi ödemeleri 113 TL taksitle tamamlanacak.
  • Ziraat Bankası Bireysel Temel Destek Kredisi yüzde 0.49 faiz oranıyla 6 ay ödeme ertelemeli 30 ay vadeli 5.000 TL ihtiyaç kredi ödemeleri 188 TL taksitle tamamlanacak.
  • Ziraat Bankası Bireysel Temel Destek Kredisi yüzde 0.49 faiz oranıyla 6 ay ödeme ertelemeli 30 ay vadeli 7.500 TL ihtiyaç kredi ödemeleri 282 TL taksitle tamamlanacak.
  • Ziraat Bankası Bireysel Temel Destek Kredisi yüzde 0.49 faiz oranıyla 6 ay ödeme ertelemeli 30 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredi ödemeleri 376 TL taksitle tamamlanacak.
TEMEL DESTEK KREDİ BAŞVURULARI İÇİN DETAYLAR!
Temel Destek kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımız için Ziraat Bankası ve diğer tüm kamu bankaların resmi web adresi, mobil uygulamaları üzerinden başvuru yapma olanağına sahip olabilirsiniz. Başvuru aşamalarında kullanılmak istenilen ve ihtiyacınız olan kredi limitinizi 3 bin TL, 5 bin TL, 7 bin 500 TL ya da 10 bin TL olarak belirleyebilirsiniz. İstenilen bilgileri doğru bir şekilde girerek başvuru işlemlerinizi geçekleştirebilirsiniz. Böylelikle finansman ihtiyacınızı karşılayabilir ve bu zorlu süreç içerisinde rahat nefes alma olanağına sahip olabilirsiniz. Başvuru sayısı her geçen gün artış göstermesinin yanı sıra halen başvuru yapma fırsatını elde edebilirsiniz.





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR