12 ay, 24 ay ve 36 ay duyurdu: Ziraat bankası 50 bin TL ödeme!

12 ay, 24 ay ve 36 ay duyurdu: Ziraat bankası 50 bin TL ödeme!

12 ay, 24 ay ve 36 ay duyurdu: Ziraat bankası 50 bin TL ödeme!
Yayın Tarihi: 16.10.2023 16:33:00

Son dakika gelişmesi! Ziraat Bankası, bankamatik kartı kullanan vatandaşları sevindirecek bir kampanya başlattı. Ekim ayının gelmesini beklemeden, yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile hızlı nakit fırsatları sunuyor. Kampanya kapsamında, Ziraat Bankası müşterileri kendi banka hesap numaraları üzerinden nakit kampanyalarına başvurabilecekler. Bu kampanyadan faydalanmak için Ziraat Bankası'nda hesabınız olması ve 18 yaşından büyük olmanız yeterlidir.

Ziraat Bankası, Bireysel Tüketici Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların başvurularını aynı gün içinde sonuçlandırıyor. 12 ay, 24 ay ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen herkes, acil ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurarak 50,000 TL'ye kadar ödeme alabilir. Bu miktarın üzerinde de kredi talep edebilirsiniz. Ayrıca, kampanya kapsamında ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyebilir ve düşük faizlerle ödeme imkanından yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi başvurusu oldukça hızlıdır. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara, Ziraat Bankası, başvurularını 5 dakika içinde sonuçlandırır. Başvurularınızı Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden yapabilir ve aynı gün içinde kredi ödemenizi alabilirsiniz. Ayrıca, emekli maaşı hesabınız varsa, internet bankacılığı veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden başvuru yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR