12 Ekim ve 30 Ekim arasında Emekliye ödeme: 18000 TL hesaplarınıza yattı!

12 Ekim ve 30 Ekim arasında Emekliye ödeme: 18000 TL hesaplarınıza yattı!

12 Ekim ve 30 Ekim arasında Emekliye ödeme: 18000 TL hesaplarınıza yattı!
Yayın Tarihi: 11.10.2023 22:44:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından sunulan kampanyalarla, uygun faizlerle 18.000 TL'ye kadar ödeme yapılacaktır. Nakit ihtiyacı olan herkes, başvurularını yaparak kredi ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilecektir. Bankalar, düşük faiz oranları ile kredi işlemlerini hızlı bir şekilde sağlayacak ve bu ödemeler, isterseniz banka şubesinden, isterseniz internet bankacılığı üzerinden yapabilecektir. Emekli vatandaşlar, kredi notlarına göre uygun faiz oranları ile kredi başvurularını yaparak, başvurudan hemen sonra 18.000 TL'lik ödemeleri bankalardan alabilecektir.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu nakit imkanına başvurmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarından emekli maaşı alıyorlarsa, şubelere gitmeye gerek kalmadan internet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Emekli maaşı hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile krediye başvurabilir ve krediyi hemen hesabınıza alabilirsiniz. Ayrıca, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarına emekli maaşı taşımanız durumunda, ekstra olarak 7500 TL'lik emekli promosyonu da alabilirsiniz.

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'ndan emekli maaşı alan vatandaşlar ise şubeye gitmeden aynı gün içinde işlemlerini halledebilirler. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığı uygulamasını kullanan kişiler, 5 dakika içerisinde kredi onayı alabilirler. Banka şartlarına uygun olan kişilere daha yüksek limitlerde, 36 ay vadeli emekli kredileri de sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR