12 milyon 999 bin emekliye yeni haber: Ek ödeme almak için sıraya girmeyeceksiniz! Cumhurbaşkanı İmzaladı!

12 milyon 999 bin emekliye yeni haber: Ek ödeme almak için sıraya girmeyeceksiniz! Cumhurbaşkanı İmzaladı!

12 milyon 999 bin emekliye yeni haber: Ek ödeme almak için sıraya girmeyeceksiniz! Cumhurbaşkanı İmzaladı!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 09:19:00

Emekli maaş alan vatandaşlar için sevindirici haberler geldi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları tarafından yapılan yeni ek ödemeler ve kredi kampanyaları ile ilgili kararlar açıklandı. Emekli maaşını bu bankalardan alan kişiler, uygun faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar devlet destekli kredi fırsatından yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, daha önce bu bankalardan kredi kullanmış olmaları durumunda, tekrar uygun faiz oranlarıyla 36 ay vadeli kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Bu kampanyalara katılarak başvuru yapabilecek olan emekliler, 5 dakika içerisinde başvurularının sonuçlanmasını bekleyerek kredilerini banka hesaplarına aktarabilecekler.

3 Kamu Bankası Tarafından Ödemeler Yapılacak

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara yapılan ödemeler, başvuru şartlarına uygun olan tüm emeklilere 5 dakika içerisinde banka hesaplarına yatırılarak kullandırılıyor. Eğer Ziraat Bankası, Halkbank veya Vakıfbank hesabınız bulunuyorsa, başvuru işlemlerinizi uygun şartlara göre gerçekleştirebilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz.

3 Kamu Bankası tarafından sunulan bu kampanyalara başvuran vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi alabilirler. Nakit kredi kullanmak isteyen emekliler, kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak istedikleri zaman kullanabilirler. Başvuru süreci hızlı ve kolay olduğundan, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden verilen bu kredi kampanyalarına katılarak ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilirsiniz. Ayrıca, bu bankaların mobil uygulamalarını kullanarak 7/24 kredi başvurusu yapma imkanına sahipsiniz.

Emekli maaşı alan vatandaşlar için sunulan bu ek ödemeler ve kredi kampanyaları, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat niteliğindedir. Uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile bu kampanyalardan faydalanmak, emekli maaş alanların ekonomik durumlarına önemli bir destek sağlayacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR