12 Milyon Emekliye Özel Kampanya: TC Sonu 02468 Olanlara 15.000 TL Ödeme

12 Milyon Emekliye Özel Kampanya: TC Sonu 02468 Olanlara 15.000 TL Ödeme

12 Milyon Emekliye Özel Kampanya: TC Sonu 02468 Olanlara 15.000 TL Ödeme
Yayın Tarihi: 6.07.2023 21:27:00

Emekli olan vatandaşlar için sevindirici bir duyuru yapıldı! TC kimlik numarasının son hanesi 02468 olan emeklilere özel olarak 15.000 TL ödeme yapılacak. Bu ödemeden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, başvurularını banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapabilecekler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bu kampanya kapsamında, nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir şekilde kredi ödemesi yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alan vatandaşlar yanı sıra, Garanti Bankası veya PTT üzerinden maaş alan vatandaşlar da TC kimlik numaralarına göre yapılacak sorgulama sonucunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecekler.

Başvurularını hızlı bir şekilde tamamlayarak kredi kullanmak isteyen emekli vatandaşlar için bu kampanyalarla birlikte kamu bankaları ve özel bankalar, aynı gün içinde destek ödemesi yapacak ve onaylanan kredileri hesaplara yatırarak aynı gün içinde kullanıma sunacaklar.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ile Başvuru İşlemleri

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte başvuru yapabilecekler veya banka şubelerine gitmeden internet siteleri üzerinden kredi başvuru formunu doldurabilecekler. Bu bankalar, 36 aya varan vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır.

PTT ve Garanti Bankası ile Başvuru İşlemleri

PTT ve Garanti Bankası üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ise en yakın banka şubesine giderek başvuru yapabilirler. Emekli maaşını PTT üzerinden alan vatandaşlar ise cep telefonları üzerinden atacakları bir mesaj ile başvuru yapabilirler. PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, cep telefonlarından bir mesaj göndererek ne kadar kredi onayı aldıklarını hızlı bir şekilde öğrenebilirler. PTT'ye "YAZIN BOŞLUK BIRAKIN" ve TC kimlik numarasını yazarak, 30 50 numarasına bu mesajı göndererek başvurularını tamamlayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR