13 milyon emekliye 11:11'de açıklandı! SGK destekli ödemeler hesaplara yatacak!

13 milyon emekliye 11:11'de açıklandı! SGK destekli ödemeler hesaplara yatacak!

13 milyon emekliye 11:11'de açıklandı! SGK destekli ödemeler hesaplara yatacak!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 11:11:00

Türkiye'de bulunan 13 milyon emekli vatandaş için uygulamaya konulmuş ve Meclis tarafından onay almıştır. Bu özel kampanya, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank aracılığıyla emekli maaş hesapları üzerinden başvuruları kabul ederek, nakit ihtiyacı olan kişilere 36 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır. Kredi başvuruları, uygun şartlara sahip kişilere hızlı bir şekilde sonuçlandırılmakta ve işlemler anında tamamlanmaktadır.

Bu yeni kampanya, acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşları hedeflemiş olup, başvuruların 5 dakika içinde sonuçlandırılmasıyla ihtiyaç sahiplerinin acil kredi ödemelerine hemen başlamalarına olanak tanımaktadır.

Kampanya paketi, özellikle 42.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için tasarlanmıştır ve eylül ayının sonuna kadar geçerlidir. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara hızlı ve güvenilir bir hizmet sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu yeni kampanya çerçevesinde, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, kredi başvurularının hızlı bir şekilde sonuçlandırılabilmesi için en yakın şubelere başvuru imkanı sunmaktadır. Ayrıca, banka şubesine gitme imkanı bulunmayan vatandaşlar için internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolayca başvuruda bulunma fırsatı sunulmaktadır. Hızlı ve pratik bir şekilde başvurunuzu tamamladıktan sonra, kredi miktarınızı anında kullanabilir ve ödemelerinizi hesabınıza yatırabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar, ekonomik sıkıntılarına çözüm bulmak ve acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için devlet destekli bu yeni kredi kampanyasından faydalanabilirler. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'ın sağladığı kolaylıkla ihtiyaç kredisi alabilir ve ödemelerinizi vade seçeneğinize uygun bir şekilde planlayabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı hemen yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR