13 Milyon Emekliye Müjde! DEVLET Duyurdu! Emekliye İlave Ödeme Başladı!

13 Milyon Emekliye Müjde! DEVLET Duyurdu! Emekliye İlave Ödeme Başladı!

13 Milyon Emekliye Müjde! DEVLET Duyurdu! Emekliye İlave Ödeme Başladı!
Yayın Tarihi: 25.09.2023 09:46:00

Son dakika haberine göre, emeklilere ek ödeme imkanı sunuluyor. Emekli maaşı alan kişiler, 3 kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla maaşlarını alıyorlarsa ek ödeme fırsatından yararlanabilecekler. Başvuru şartlarına uygun olan emeklilere aynı gün içinde destek verilecektir.

Emeklilere ek ödeme fırsatı, nakit ihtiyacınızı karşılamak isteyenler için büyük bir avantaj sunuyor. 10.000 TL'ye kadar ödeme alma fırsatıyla, acil ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilirsiniz. Başvuru yapacak kişilere 36 ay vadeli kredi ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ayrıca, bu ödemelerde ilk taksitlerinizi 90 gün erteleyebilirsiniz.

Emekli maaşlarını kamu bankalarından alanlar, daha önce kredi başvurusu yaparak nakit kredi kullanmışlarsa düşük faizli devlet destekli 10.000 TL için başvuru yapabilirler. Başvuruları hızlıca sonuçlandırılmakta olup, mobil uygulamalar üzerinden kolayca gerçekleştirilebilir. Kredi notuna göre faiz oranları uygulanmaktadır.

Ayrıca, PTT üzerinden de destek kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT maaş müşterilerine 100.000 TL'ye kadar destek sağlamaktadır. Başvuruları PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasıyla birlikte 3050 numarasına göndererek yapabilirsiniz. Kredi notunuza göre faiz oranları değişebilir. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki kredi onayı alanlar için 3 ay ertelemeli ve 24 ay vade seçenekleri sunulmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR