13 Reasons Why 3. sezon ilk fragmanı geldi! 13 Reasons Why yeni sezon ne zaman başlayacak

Netflix'in en popüler gençlik dizilerinden biri olan 13 Reasons Why ilk iki sezonda elde ettiği başarının ardından 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bugün yeni sezon ilk tanıtımı yayınlanan 13 Reasons Why ne zaman başlayacak? çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu soruyu yanıtladık.

13 Reasons Why 3. sezon ilk fragmanı geldi! 13 Reasons Why yeni sezon ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 15.08.2019 12:38:00

2007 yılında Jay Asher'ın aynı adlı gerilim romanından uyarlanan 13 Reasons Why yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı. 2. sezon finalinden tam 8 ay sonra ekranlara gelecek olan 13 Reasons Why 3. sezon büyük bir heyecanla bekleniyor.  Haliyle 13 Reasons Why yeni sezonda neler olacak? Yayın tarihi belli oldu mu? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Biz de bu soruları sizler için yanıtladık. 

Tam 13 bölüm olarak yayınlanacak dizinin yeni sezonunda Clay, Tony, Jessica Alex, Justin ve Zach örtbas ve kendisini toplaması için Tyler'a yardım etmenin yollarını aramaktadır. Ancak bu sırada kaybolan futbol oyuncusu kaybolacak ve Clay birden kendini bu soruşturmanın içinde bulacak. Tabi soruşturma derinleştikçe herkesin sırları açığa çıkma tehlikesi yaşar. Öte yandan yeni sezonda merak edilen esas soru Bryce Walker'ı kim öldürdü? olacak.

13 Reasons Why 3. sezon yayın tarihi belli oldu mu?


Popüler gençlik dizisinin yeni sezonu 23 Ağustos cuma günü Netflix kataloğundaki yerini alacak.

Öte yandan dijital dizi devi Netflix, 13 Reason Why 4. sezon ve final sezonu için onay verdi. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR