14 Aralık Cuma reytingleri herkesi şaşırttı! İstanbullu Gelin Şahin Tepesi'nin bile gerisinde kaldı

14 Aralık Cuma reytinglerinde şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı 14 Aralık Cuma akşamında İstanbullu Gelin'in düşüşü herkesi şaşırttı.

14 Aralık Cuma reytingleri herkesi şaşırttı! İstanbullu Gelin Şahin Tepesi'nin bile gerisinde kaldı
Yayın Tarihi: 15.12.2018 14:07:00

Kıyasıya reyting yarışının yaşandığı 14 Aralık Cuma akşamında reytinglerde şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Oldukça iddialı dizilerin birbirine rakip olduğu 14 Aralık Cuma akşamında İstanbullu Gelin'in düşüşü oldukça dikkat çekiciydi.

14 Aralık Cuma akşamı Total grubunun zirvesinde her zamanki gibi Arka Sokaklar vardı. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteni ise ikinci sırada yer aldı. Gülperi dizisinin 3. olduğu total grubunda Kızım dizisi 4. sıradaydı.

Öte yandan 14 Aralık Cuma akşamının güçlü rakiplerinden İstanbullu Gelin total grubunda 13. sırada yer alarak, bir diğer rakibi 11. sıradaki Şahin Tepesi'nin gerisinde kaldı.

İlk kez bu kadar düşüş yaşayan İstanbullu Gelin, 14 Aralık Cuma akşamı total gurubundaki sırasıyla herkesi şaşkına çevirdi.




14 Aralık Cuma akşamı AB ve ABC gruplarında zirvenin sahibi Fatih Portakal oldu!

Fox Ana haber bülteninin Fatih Portakal öncülüğünde başarılı grafiği 14 Aralık Cuma gakşamı da devam etti. AB ve ABC gruplarında birincilik elde eden haber bülteni günün en çok izlenen yapımı oldu.

14 Aralık Cuma akşamı AB  grubunda İstanbullu Gelin 2. sırada yer alırken, Payitaht Abdülhamid dizisi 3., Arka Sokaklar 4., Kızım 5. ve Gülperi dizisi de 6. sırada kendisine yer buldu.

ATV'nin yeni dizisi Şahin Tepesi ise 8. sırada yer aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR