14 milyon 100 bin emekli için son dakika ek ödeme duyurusu geldi! TBMM onayından geçti

14 milyon 100 bin emekli için son dakika ek ödeme duyurusu geldi! TBMM onayından geçti

14 milyon 100 bin emekli için son dakika ek ödeme duyurusu geldi! TBMM onayından geçti
Yayın Tarihi: 24.06.2023 18:41:00

Meclis onayından geçen ve emekli maaş hesaplarınıza özel olarak verilen yeni destek paketi açıklandı. Bankalar tarafından sağlanacak bu ödemelerde emekli maaşı alan kişiler destek alabilecekler.

Başvuru yapacak olan emeklilerin banka şartlarına uygun olmaları halinde devletin desteği ile alabilecekleri bu kampanyalar nakit ihtiyacınıza göre ödeme olarak sizlere verilmektedir. 14 milyon 100 bin emekli için son dakika kararı olarak verilecek bu krediler Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden verilmektedir. Nakit kredi almak için başvurunuzu yaptıktan hemen sonra ödemeleri bu bankaların IBAN numarası hesabınıza alabileceksiniz.

Ziraat Bankası ve Diğer Kamu Bankalarından Emekliye Ek Ödeme

Emekli maaş müşterisi olan herkes, kamu bankaları üzerinden verilecek olan bu kredilere hemen katılabileceklerdir. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden başvurusunu yapacak olan kişiler banka müşterileri olmaları durumunda kredi notuna bakmadan hemen ödeme alabileceklerdir. Nakit kredi almak için başvurusunu banka şubeleri üzerinden yapacak olan emeklilerin bu bankalar üzerinden aldıkları emekli maaşlarına göre işlem yapacaklarını da söylemek isteriz. Nakit kredi alacak kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verir ve sonuca göre kredi hesaplara yatacaktır.

Emekli maaş üzerinden 10 bin TL ve 50 bin TL arasında 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde banka müşterisi olan kişiler başvuru yaptıktan hemen sonra kredi notuna ve kredi siciline göre işlem yapacaklardır. Hazırda olan limitleri öğrenmek için banka müşterisi olan kişiler bankaya gitmeden de işlem yapabileceklerdir. Kredi notu ve kredi sicili uygun olan herkes başvurusunu yaptıktan hemen sonra kredi notun göre onay alır ve bu krediler haricinde eğer bankalardaki borçlarını kapatmak istiyorsa da kredi notuna göre bu borç kapatma kredisi kullanabilmektedirler.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR