15 Ağustos Rusya'da Uçak Kazası Yaşandı! Yolcu Uçağı tarlaya Acil İniş yaptı Ölü yaralı var mı?

Rusya'da 15 Ağustos Perşembe günü büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü! Başkent Moskova'dan kalkan bir Airbus A320 yolcu uçağı acil iniş yaparak tarlaya indi! Rusya'da yaşanan uçak kazasında ölü yaralı var mı? Son dakika Rus uçak kazasıyla ilgili bilgiler ve görüntüler geliyor...

15 Ağustos Rusya'da Uçak Kazası Yaşandı! Yolcu Uçağı tarlaya Acil İniş yaptı Ölü yaralı var mı?
Yayın Tarihi: 15.08.2019 13:56:00

15 Ağustos Perşembe günü sabah saatlerinde, başkent Moskova'da havalanan Airbus A320 Yolcu uçağı, kalkıştan 2 dakika sonra arızalandı! Havalimanının yakınlarındaki bir tarlaya acil olarak iniş yapan yolcu uçağı büyük bir felaketin eşiğinden döndü! 200'ün üzerinde yolcusuyla havalanan Airbus A320 tarlaya indi! 

Dolu yakıt deposu ve 200 kişinin üstünde yolcusuyla havalanan Airbus A320 yolcu uçağı, havaalanından kalkışından 2 dakika sonra arızalandı. Uçağın pilotu, insiyatif aldı ve uçağı tarlaya indirme kararı aldı! Uçak iniş takımları üzerinde tarlaya iniş yaptı!


RUSYA'DA UÇAK KAZASI ÖLÜ YARALI VAR MI?

Havacılık tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaşanabileceği olaydan ilk gelen bilgilere göre yolcularda ölü ve yaralı yok ancak büyük panik yaşandı! Rusya'da Tarlaya inen Airbus A320, havacılık tarihine de geçmiş oldu.

Rusya'daki uçak kazasıyla ilgili son dakika bilgileri geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR