15 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in DNA Testi Sonucu açıklandı! Suat Bey Mustafa'nın babası mı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz hafta katılan ve babasının kim olduğunu bilmediğini söyleyen Mustafa Celep biyolojik babasını aramaya gelmişti. Ardından babası olduğu iddia edilen Suat Bey ile DNA testi yaptıran Mustafa'nın beklediği sonuç bugün açıklandı. İşte detaylar...

15 Ekim Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in DNA Testi Sonucu açıklandı! Suat Bey Mustafa'nın babası mı
Yayın Tarihi: 15.10.2019 11:07:00

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mustafa Celep'in DNA Testi Sonucu açıklandı mı? Suat Bey Mustafa'nın babası mı? her yerde aranmaya başladı. ATV'nin 12 yıldır hafta içi her gün ekranlara fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert birbirinden ilginç konularla yayınlanmaya devam ediyor. Programa geçtiğimiz hafta katılan Mustafa Celep biyolojik babasını aramaya gelmişti. Ardından babası olduğu iddia edilen Suat Bey ile DNA testi yaptırıldı. Herkesin heyecanla beklediği sonuç 15 Ekim salı günü açıklandı. Peki Müge Anlı 15 Ekim DNA Testi Sonucu ne oldu?



MÜGE ANLI MUSTAFA'NIN DNA TESTİ SONUCU NE OLDU? 15 EKİM

Müge Anlı 15 Ekim açıklanan DNA testine göre Mustafa'nın babası Suat Bey çıktı. Böylece hayatındaki boşluğu dolduran Mustafa, babasının soyadını alabilecek. 


MUSTAFA CELEP KİMDİR?

Babasının kim olduğunu bilmediğini annesinin kendisini sokağa attığını söyleyen Mustafa, tüm bu yaşadıklarının hayatını mahvettiğini söyledi. 

Yozgat'ta yaşayan Mustafa Celep, sokaklarda büyüdüğünü söylerken gözyaşlarını tutamadı. Programa telefonla bağlanan Mustafa'nın öğretmeni de mahalleden arkadaşı da onun yalan söylemediğini açıkladı. Annesinin babasının Suat olduğunu söylemesi üzerine ona giden Mustafa, babasının kendisini kabul etmediğini açıkladı. Bu işi güzel yolla bitirmek isteyen Müge Anlı ise Mustafa'nın babasına çağrı yapsa da Nihat ya da Suat beyden bir haber gelmedi.

Sonrasında canlı yayına bağlanan Suat Bey, Mustafa'nın babası olduğunu kabul ettiğini söyledi. 30 yıl sonra gelip kendisinde kaldığını söyleyen Suat bey, soyadını vermek istediğini de söyledi. Sonrasında Mustafa ve Suat bey DNA testi için örnek vermeye gitmişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR