15 milyon 350 bin emekli için yeni duyuru: Akşam onaylandı! Emeklilere ödeme verilecek!

15 milyon 350 bin emekli için yeni duyuru: Akşam onaylandı! Emeklilere ödeme verilecek!

15 milyon 350 bin emekli için yeni duyuru: Akşam onaylandı! Emeklilere ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 13.10.2023 19:30:00

Emekli vatandaşlar için heyecan verici bir fırsat sunuluyor. Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları aracılığıyla, emekli maaş hesapları üzerinden ek ödeme ve kredi kampanyaları başlatıldı. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların, ilgili bankaların politikalarına uygun olmaları gerekiyor. VakıfBank, Halkbank ve PTT gibi bankalar da bu kampanyaya dahil edilmiştir.

ÖDEME HABERİ 

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde, istediğiniz zaman bu işlemleri hızlı bir şekilde yapma imkanına sahip olursunuz. Emekli vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar ek ödeme imkanı sunulmaktadır. Ancak bu ek ödemelerin belirlenmesi, kişilerin daha önce bankalar aracılığıyla kredi kullanıp kullanmadıklarına göre değişmektedir. 50.000 TL ek ödeme almak isteyen kişilerin, daha önce bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir.

EMEKLİLER ALACAK

Emekli maaş hesabınız üzerinden 50.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, daha önce bankalar aracılığıyla kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredileri, size hızlı bir şekilde sonuç getirecektir. Düzenli ödemeler yapmış olan tüm emekliler, başvurularını gerçekleştirdiklerinde Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank veya PTT üzerinden emekli maaş hesapları üzerinden kredi alabileceklerdir. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları, ödemeleri gerçekleştirecektir. Devlet destekli bu nakit kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, tüm işlemleri bankaların internet siteleri, şubeleri ve mobil uygulamaları üzerinden gerçekleştirebilirler. Emekli vatandaşlar sadece ihtiyaç kredilerinden değil, aynı zamanda borç kapatma kredileri, konut kredileri, taşıt kredileri gibi diğer kredi fırsatlarından da devlet destekli faiz oranlarıyla faydalanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR