15 milyon emekli için son karar! Cumhurbaşkanı sabah imzayı attı ve Bayrama kadar ek ödeme olacak!

15 milyon emekli için son karar! Cumhurbaşkanı sabah imzayı attı ve Bayrama kadar ek ödeme olacak! 

15 milyon emekli için son karar! Cumhurbaşkanı sabah imzayı attı ve Bayrama kadar ek ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 08:51:00

Emekliler için verilen yeni haber ile birlikte, maaş müşterisi olan kişilere, bankalardan daha önce nakit kredi kullanmaları durumunda ek ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler banka müşterisi olması durumunda hemen aynı gün içinde kredi alabileceklerdir. Nakit kredi almak için başvurusunu bankaya gitmeden yapacak emeklilere devlet destekli olarak verilecek ek ödemelerin limitleri de belli oldu. Sadece Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başlatılan bu kampanyalarda banka hemen aynı gün içinde vatandaşlara hızlı ve anında kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi notunuza göre de ödeme alacak olan emekliler 3 kamu bankasından emekli maaşı almaları durumunda anında sonuç alabileceklerdir. 

EMEKLİYE NAKİT ÖDEME LİMİTLERİ...

Emekli maaşı alan kişiler ek ödeme olarak bayrama kadar alabilecekleri bu para, 50 bin TL olarak bilinmektedir. 15 milyon emekli için son karar verildi ve bu paraları bankaya gitmeden Cumartesi ve Pazar günleri de olmak üzere bankaların mobil uygulamalarından kullanabileceklerdir. 15 milyon emekli için yapılan bu son dakika kampanyasında başvuru yapacak olan tüm emeklilere banka hemen sonuç verecek ve 36 ay vadeye kadar ödeme almanız durumunda kredinizin ne kadar olduğunu hemen öğreneceksiniz. 

EMEKLİLERE ÖDEME

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanyada banka müşterisi olmanız halinde bankaların mobil şifresini müşteri hizmetlerinden yapabilir ve bu şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. 50 bin TL onay almanız halinde belirtilen işlemleri yaparak bu işlem sonucunda hesabınızda sizler için verilecek olan krediyi hemen görebilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişilere emekli maaş hesaplarına göre işlem yapılacaktır. Bu işlemler yapıldıktan hemen sonra sizlere 5 dakika içinde sonuç gelir ve ne kadar kredi ödemesi almak isterseniz sizlere bu limitler 36 ay vadeye kadar verilmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR