15 milyon emekliye müjde! Emekli maaşlarına özel olarak ilave ödemeler onaylandı!

15 milyon emekliye müjde! Emekli maaşlarına özel olarak ilave ödemeler onaylandı!

15 milyon emekliye müjde! Emekli maaşlarına özel olarak ilave ödemeler onaylandı!
Yayın Tarihi: 5.11.2023 13:04:00

15 milyon emekli maaş alan kişilere ek ödeme haberi geldi. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yaparak nakit ödeme alacak olan kişilere hızlı ve anında destek verilecektir. Uygun faizlerle ödeme alacak kişilere 3 ay ertelemeli ve 10 bin TL ek ödeme verilecek. Kampanya yıl sonuna kadar sürecek ve bu kredilerde 36 ay vadeye kadar ödeme verilecektir. 15 milyon emekli maaşı hesabınız üzerinden başvuru yapacak olan kişilere destek olarak hızlı ve anında sonuç verilmektedir.

EMEKLİ MAAŞLARINA ÖDEME

Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi notu ve faiz oranları ile birlikte hızlı ve anında ihtiyaç kredisi ödemesi alacaksınız. Acil ihtiyacınızın olması durumunda Ziraat Bankası Vakıfbank ve Kamu bankalarından olan Halkbank üzerinden 15 milyon emekliye ek ödeme verilecektir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda 3 ay ertelemeli olarak kredi verilecektir. 10 bin TL kredi aldığınızda 36 ay vadeli kredi alabilecek ve hemen sonuç alabileceksiniz.

KREDİ BAŞVURUSU OLACAK!

10 BİN TL ve üzerinde nakit ödemesi alacak kişilere uygun faizlerle ödemeler verilmektedir. Kredi notu düşük olan herkes bu ödemelerde de alabilecektir. Emekli maaşlarınıza özel olarak hazırlanan bu ek ödeme, Belirtilen şartlara uygun olan herkese destek olacaktır. En yakın banka şubelerinden kredi başvurusu yapacaksınız ve bu kredileri hemen hesaplarda olacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanmak için hemen aynı gün içinde destek alınacaktır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR