150 Bin TL kredi müjdesi! Kamu bankaları sabah duyurusu geçti!

Kamu bankalarından Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan anında 150 Bin TL ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. İşte detaylar!

150 Bin TL kredi müjdesi! Kamu bankaları sabah duyurusu geçti!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 12:18:00

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası'dan ihtiyaç kredisi projesi! Bankaların yüksek faizleri nedeniyle kredi çekemeyen müşterilere müjdeli haber sabah saatlerinde duyuruldu.

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası yeni bir kredi duyurdu. Düşük faiz, uzun vade ile müşterilerin kolayca ödeme yapmasını sağlayan bu yeni krediye başvurular da çok kolay. Kamu bankalarının yeni ihityaç kredisi duyurusunda vatandaşlar sadece T.C. kimlik numarası ile başvuruda bulunabilecek ve anında 150.000 TL'lik ödemeyi hemen hesaplarında görebilecek.

Sabaj saatlerinde yeni bir kredi duyurusu geldi. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, vatandaşlar için dev bir yeni ihtiyaç kredisi fırsatı sunduğunun müjdesini verdi. Yeni krediye başvuru yapan banka müşterilere, uygun kredi ödemeleri ile zorluk yaşamadan kendilerine ait bir ödeme planı yapabilecekler. Vatandaşlar kredilerini ayrıca 3 ay ertelemeli olarak da ödeme imkanına sahip olacaklar. Başvurunuzun onaylanması ile birlikte anında 150.000 TL'ye varan ödeme hesaplara yatacak. Böylelikle vatandaşlar borçlarını kapatmak için bir fırsat yakalayacak.


BAŞVURULAR BAŞLADI!

Emekli maaşını Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan alan emekliler de krediye başvurabilecek ve aynı kolay ödeme planınsa sahip olabilecek. Kredi başvurusu onaylanan vatandaşlar aynı gün içinde ödemelerini hesaplarında görebilecek. Peki başvurular nasıl yapılacak?

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası'ndan 150 Bin TL ihtiyaç kredisi almak için en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. Ayrıca kamu bankaların online veya mobil bankacılık uygulamalarından da kredi başvurusu yapabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR