15.5 milyon emekliye yeniden müjde! Emeklilere ödeme nakit olarak yapılacak

15.5 milyon emekliye yeniden müjde! Emeklilere ödeme nakit olarak yapılacak

15.5 milyon emekliye yeniden müjde! Emeklilere ödeme nakit olarak yapılacak
Yayın Tarihi: 23.11.2023 15:15:00

Türkiye'deki 15.5 milyon emekli için ING Türkiye'den heyecan verici bir haber geldi! Banka, Cumartesi ve Pazar günleri 10.000 TL altı maaş alan SSK ve bağ-kur emeklilerine özel olarak duyurduğu ek ödeme kampanyasıyla emeklilere maddi destek sağlayacak. Bu müjdeli haber, emeklilerin ekonomik yükünü hafifletmek ve hayatlarını kolaylaştırmak adına atılan önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. ING Türkiye'nin online bankacılık hizmetleri aracılığıyla 7/24 kabul edilecek başvurularla sunulan bu avantaj, emeklilere ek gelir kapılarını aralıyor.

ING Türkiye'nin başlattığı emekli promosyon kampanyası, detayları netleşti. 10.000 TL altı maaş alan emeklilere sağlanacak 8.500 TL ek ödeme, 3 yıllık maaş sözleşmesi yapan emeklilere aynı gün içinde ödeme yapılacak şekilde düzenlendi. Bu, emeklilere hızlı ve etkili bir şekilde ek gelir sağlama fırsatı sunuyor. Banka, Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma çerçevesinde belirlenen alt ve üst limitleri zorlayarak emeklilere maddi destek sağlamaya odaklanıyor.

ING Türkiye'nin emekli promosyon kampanyasının bir diğer ayrıcalığı ise otomatik fatura ödemeli talimat verenlere özel ek promosyon imkanı. Emekliler, otomatik ödeme talimatı vererek fatura başına 1000 TL olmak üzere toplamda 4.000 TL ek promosyon elde edebilirler. Bu, emeklilere ekonomik güçlerine güç katma fırsatı tanıyan bir avantaj olarak öne çıkıyor.

ING Türkiye'nin ek promosyon kampanyası ile birlikte, emeklilere sunulan toplam promosyon miktarı 12.500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu, emeklilere maddi anlamda daha güçlü bir pozisyon kazanma şansı veriyor. Banka, emeklilere ekonomik anlamda daha fazla destek sağlama misyonunu sürdürerek, sınırları zorlayan bir destek sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR