16 milyon emekliye şartsız şurtsuz 25.000 TL ödeme! Müjde az evvel açıklandı

Milyonlarca emekliye müjde az evvel açıklandı. Şartsız şurtsuz 25.000 TL destek ödemesi verilecek. Başvurular açıldı.

16 milyon emekliye şartsız şurtsuz 25.000 TL ödeme! Müjde az evvel açıklandı
Yayın Tarihi: 21.08.2023 20:15:00

Emekliye yönelik kampanyaları kesmeden devam ediyor. Hem kamu bankalarında Hem de özel bankalarda son dönemlerde düşük maaş nedeniyle sıkıntı yaşayan emeklilere özel nakit para desteği başladı. Yeni Kampanyayı duyuran ise Garanti Bankası oldu. Garanti Bankası'ndan emekliye tam 25.000 TL'lik nakit destek fırsatı başladı. Düşük faizli ve koşulsuz şartsız verilecek nakit destek için tüm detaylar belli oldu.

Emekli maaşı alan ancak düşük Maaşlar nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar son dönemlerde bankaların kredi ve promosyon kampanyalarını yönelmeye devam ediyor. Emekliler için birçok bankadan peş peşe promosyon duyurusu geliyor. Özellikle yüksek promosyonları ile dikkat çeken Garanti Bankası'ndan emekliye güzel bir fırsat daha açıklandı. Başvuru yapan 16 milyon emekliye kapılarını açan Garanti Bankası 25.000 TL düşük faizli kredi paketi hazırladı. Yeni emekli kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli nakit destek milyonlarca emekliye sağlanacak. Kampanya koşulları ve tüm şartlarda duyuruldu.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİYE 25.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Son dönemlerde yaptığı promosyon kampanyaları ile dikkat çeken Garanti Bankası bu defa da düşük faizli emekli kredisi kampanyası ile yoğun ilgi görüyor. Bu sabah saatlerinde yepyeni kampanyasını sosyal medya hesabından ilan eden Garanti Bankası'nda 16 milyon emekliye düşük faizli kredi desteği sağlanacak. SSK Bağkur memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden başvuru yapan tüm emekliler kampanyadan yararlanacak. Garanti Bankası'nın bu kampanyası sadece emekliler için geçerli ve destek paketi olarak duyuruldu.




HIZLI BAŞVURU İLE HIZLI DESTEK

Acil ihtiyaç kredisi arayan emekliler için bulunmaz fırsat olan Garanti Bankası'nın yeni kampanyasına başvurular da online üzerinden hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Emekliler Garanti Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru formunu doldurarak kolay kredi alma şansına sahip oluyor.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre emekli kredisi kullanmak için emekli maaşı alıyor olmak ve diğer bankalara herhangi bir borcu bulunmamak gibi şartlar aranıyor. Bu şartları Taşıyan 80 yaş altı tüm emekliler başvuru yaparak düşük faizli kredi kullanma imkanını elde ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR