16 MİLYON emekliye şimdi müjde verildi! Emekli maaşlarını alan kişilere bankalar EK ÖDEME verdi! Sizde alın!

16 MİLYON emekliye şimdi müjde verildi! Emekli maaşlarını alan kişilere bankalar EK ÖDEME verdi! Sizde alın!

16 MİLYON emekliye şimdi müjde verildi! Emekli maaşlarını alan kişilere bankalar EK ÖDEME verdi! Sizde alın!
Yayın Tarihi: 17.06.2023 21:20:00

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, 16 milyon emekli vatandaş için özel kampanyalar düzenleyerek nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlamaktadır. Bugün itibariyle, emekli maaşı alan vatandaşlar 55.000 TL'ye kadar ödemeleri kendi banka hesaplarına yatırabileceklerdir. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, emekli maaşı alan müşterilere daha uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunarken, maaş almayan müşterilere ise kredi notlarına göre 55.000 TL'ye kadar ödeme yapmaktadır.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, 55.000 TL'ye kadar başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda 24 ay vadeli ödeme planı oluşturmalıdır. 36 ay vadeli ödeme planı oluşturmak isteyenler ise 49.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden yapmalıdır.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, son 2 ay içinde gerçekleştirdikleri emekli kampanyalarıyla birçok emeklinin kendi bankalarına çekmeyi başarmıştır. Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda şubeye gitmeden diledikleri zaman acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Başvurularını aynı gün içinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirebilirler.

Denizbank üzerinden ayrıca cep telefonları üzerinden SMS göndererek de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak mümkündür. Ancak, SMS ile kredi başvurusunda bulunacak emeklilerin kredi puanlarının yüksek olması gerekmektedir. Kredim yazıp boşluk bırakarak kimlik numarasını ve doğum tarihini yazarak 32 80 numarasına göndererek hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirler. Ayrıca, Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden kampanya hakkında bilgi alabilir, başvurularını yapabilir ve güncel faiz oranlarını öğrenebilirler.

Yapı Kredi Bankası üzerinden de SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, bireysel T.C. kimlik numarasını, aylık gelirini ve doğum tarihini yazarak 44 11 numarasına mesaj göndererek kredi onayı alabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR