16000 TL ödeme almak isteyenler müjde: TC kimlik numaranızı yazın ve hemen alın!

16000 TL ödeme almak isteyenler müjde: TC kimlik numaranızı yazın ve hemen alın!

16000 TL ödeme almak isteyenler müjde: TC kimlik numaranızı yazın ve hemen alın!
Yayın Tarihi: 26.07.2023 10:05:00

16000 TL ödeme almak isteyenler için müjdeli haber! Bankalara gitmeden yapacağınız başvuru ile bu ödemelere kolayca ulaşabileceksiniz. Son dakika haberine göre, bankaların belirlediği kredi şartlarına uygun olan herkes, başvurularını yaparak hesaplarına (IBAN NUMARASINA) ödeme alabilecekler. Kredi şartlarına gelirsek, daha önce bankadan kredi kartı veya kredi kullanmış olmanız gerekmektedir. Ayrıca banka kredi puanınızın 1200 ve üzerinde olması önemlidir. Şartlara uygun olan kişiler, yaptıkları başvurunun ardından 3 ay ertelemeli olarak nakit alabileceklerdir. Birden fazla bankanın başlattığı bu özel kredi kampanyasına katılarak 16000 TL ödeme alabilir ve bu kredi için 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli seçeneklerle ödeme yapabilirsiniz.

Denizbank...

Denizbank, uygun faiz oranlarıyla nakit kredi kullanmak isteyenlere müjdeli haber verdi. SMS veya mobil uygulama üzerinden aynı gün içinde kredi başvurusu yapma imkanı sunuyor. İşlem yapacak kişiler, DENİZBANK SMS kredi servis numarası olan 3280 numarasına "KREDİM TC KİMLİK" yazarak başvuru yapabilir ve Denizbank kredi kampanyasına katılabilirler.

QNB Finansbank...

QNB Finansbank üzerinden 16000 TL ödeme almak isteyenler, bankanın 5030 numarasına SADECE TC KİMLİK yazarak başvuru yapabilirler. Bu kampanya kapsamında 16000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak kişilere uygun faiz oranları sunulmaktadır. Ayrıca 3 ay ertelemeli seçenekle kredi kullanabilirsiniz.

PTT...

PTT ve Aktifbank iş birliğiyle başlatılan yeni kampanyada, nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı sonuç veren bir kampanya başlamıştır. PTT üzerinden başvurunuzu yaparak hemen kredi kullanabilirsiniz. KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 3050 numarasına göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzun sonucuna göre, uygun faizlerle kredinizi PTT şubelerinden veya ev adresinizden kullanabilirsiniz. Bu özel kredi kampanyalarından faydalanmak için belirtilen numaralara uygun formatta SMS atarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı ve kolay başvurularla nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu kampanyaları kaçırmayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR