17 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu? 232. bölüm Serap Bozkurt kaç puan aldı? Sofrada neler yaşandı

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül salı günü 232. bölümüyle Fox ekranlarında yayınlanıyor. Yeni puan sisteminin uygulanmaya başladığı yarışmada günün ev sahibi Serap ve kaynanası Yüksel hanım olacak. Haliyle 17 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Serap kaç puan aldı? 232. bölümde neler oldu?

17 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu? 232. bölüm Serap Bozkurt kaç puan aldı? Sofrada neler yaşandı
Yayın Tarihi: 17.09.2019 17:26:00

Yeni sezonda çok beğenilen değişikliklerle yoluna devam eden Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül salı günü 232. bölümüyle ekranlara geliyor. Oldukça ilginç ve çok iddialı kayınvalidelerin yarıştığı son hafta bugün Gaziantepli gelin Serap Bozkurt ve kayınvalidesi Yüksel Bozkurt ev sahipliği yapacak. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül Puan tablosu nasıl? Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde neler oldu? Zuhal Topal'la Sofrada 232. bölüm yarışmacısı Serap Bozkurt kaç puan aldı? İşte detaylar...

Dün puanlama sisteminin değiştiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında sürekli 3 veren kayınvalidelere adeta savaş açıldı. Programda artık kayınvalideler her puanı yalnız bir kez kullanabilecek. Yani artık yarışmada üçler dörtler havada uçuşamayacak. Çünkü kendince taktik yapan kayınvalideler bile haftada bir gün 7 vermek zorunda kalacak. Gelelim 17 Eylül salı günü 232. bölümde yaşananlara...



Salı günü yarışmacısı Serap Bozkurt 23 yaşında ve bir kızı var. Aslen Gaziantepli ve 4 yıllık evli. Kayınvalidesiyle her yeri gezen Serap eşinin Yüksel hanım olduğunu söylüyor. Çok kıskanç olan gelinimiz Yüksel hanım ile birlikte yaşıyor. Evde yemekleri kendi yaptığını söyleyen Serap el lezzetine güveniyor. 

Kayınvalidesi Yüksel Bozkurt ise Gaziantepli ve gelinine çok güveniyor. Gelinini kendi beğenip aldığını söyleyen Yüksel Bozkurt, oğluna da çok güveniyor. Serap'ın yemeklerini çok beğenen kayınvalidesi 4 yıldır mutfağa girmediğini söylüyor. 




MASADA SESLER YÜKSELDİ

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın ikinci gününde masada sesler bir hayli yükselecek. Dün gelinine yapılan eleştirileri arkada bırakamayan Semiha Hanım sofraya oldukça dolu gelecek. Her şeyi eleştiren ve yemekleri beğenmeyen Semiha Hanım, Yüksel Bozkurt'u kızdıracak. 

Masada sesini duyurmak için yumruğunu vuran Yüksel Hanım başta Zuhal Topal olmak üzere kayınvalideleri şaşırtacak. 

232. BÖLÜM YARIŞMACISI SERAP BOZKURT'UN MENÜSÜNDE NELER VAR?
  • Antep usulü tarhana çorbası
  • Fellah köftesi
  • Mevsim salatası
  • Kilis tava
  • Pirinç pilavı
  • Büzme baklava
Menüyü Yüksel Hanım'ın "Antepliyim" iddiasına göre hafif bulan kayınvalideler özellikle baklava yufkasının hazır olmasına çok takılacak. Önlerine gelen her şeyi eleştiren kayınvalideler yeni puan sistemi akabinde Serap'a kaç puan verecek merak ediliyor.

SERAP KAÇ PUAN ALDI? 

Zuhal Topal'la Sofrada 17 Eylül salı günü yarışmacısı Serap kaç puan aldı henüz belli olmadı. Açık oylama yapılır yapılmaz puanı sizlerle paylaşacağız.
 
 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR