17 milyon emekliye müjde! TC kimlik ile ek ödeme yapıldı

17 milyon emekliye müjde! TC kimlik ile ek ödeme yapıldı

17 milyon emekliye müjde! TC kimlik ile ek ödeme yapıldı
Yayın Tarihi: 17.09.2023 15:00:00

17 milyon emekli için başlatılan yeni kampanyada emekli maaşlarını bankalar üzerinden alan herkes başvuru gerçekleştirerek diredikleri zaman ek ödeme alabilecekleri kampanya devlet destekli olarak duyuruldu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başlatılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olup Kredi işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm bireysel müşteriler için yapılan Bu kampanyada 10.000 TL 20.000 TL 30.000 TL 40.000 TL ve 50.000 TL kredi ödemesi verilecek.

***

17 milyon emekli için başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi imkanı sağlayacak olan bankalar yaptıkları kampanyalar ile birlikte vatandaşlara aynı gün içinde ödemeler yapacağını internet üzerinden duyurdu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden bireysel kredi kullanacak olan emeklilerin maaş müşterileri olmaları durumunda maaş aldıkları banka üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler ve mobil uygulamalar aracılığı ile birlikte kredi kullanabilmektedir.

***

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi almak için başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle kredi ödemesi yapacak ve uygun faizlerle bu krediler hesaplara yatırılarak kullandırılacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi yapabilecek ve ihtiyaç kredinizi 36 ay vadeli kendi emekli maaşı hesabınızın olduğu bankaya yatırarak kullanabileceksiniz. 17 milyon emekli için başlatılan bu kampanya ay sonuna kadar devam edecek olup daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olan tüm vatandaşlar daha yüksek limitlerde de krediler alabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR