17.000 TL emekliye ödeme olacak!

17.000 TL emekliye ödeme olacak!

17.000 TL emekliye ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 21.09.2023 18:56:00

Yarın itibariyle başlayacak olan kampanya, ülkemizdeki 10 milyon emekli vatandaşı heyecanlandırıyor. Emekli bireyler, 17.000 TL'ye kadar ek ödeme alabilmek amacıyla başvurularını yaparak bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilecekler. Kamu bankalarının yanı sıra bazı özel bankalar da devlet destekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katkı sağlayacaklarını açıkladılar. Bu kampanyalar kapsamında, emekli olan vatandaşlar için sunulan İhtiyaç Kredisi fırsatı, 17.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunmaktadır ve 36 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Ziraat Bankası'na Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlar için başvuruları hem banka şubeleri hem de bankanın internet sitesi üzerinden kabul etmektedir. Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, internet bankacılığı uygulamasını kullanarak kolayca başvuruda bulunabilirler. Emekli maaş hesabı olan vatandaşlara, 3 ay erteleme seçeneği ile kredi imkanı sunulmaktadır. Başvurularını yapmak isteyenler, en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek hızlı bir şekilde kredi kullanabilirler. İhtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, emekli maaş hesaplarına aynı gün içinde ödemeleri alabilirler.

Halkbank Üzerinden Emekli Başvurusu

Halkbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulamaları ve banka şubeleri üzerinden 7/24 başvurularını gerçekleştirerek 17.000 TL ek ödeme alabilirler.

Garanti Bankası Üzerinden Emekli Başvurusu

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurularla emekli maaşı alan vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirenler, aynı gün içinde onaylanan tutarı hesaplarına alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR