18 yaş üzerinde olanlar dikkat! 50 bin TL ödenecek

18 yaş üzerinde olanlar dikkat! 50 bin TL ödenecek

18 yaş üzerinde olanlar dikkat! 50 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 1.10.2023 11:03:00

QNB Finansbank, 18 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik hızlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya ile QNB Finansbank, 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verme fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların, banka kredi puanının 1400 ve üzeri olması gerekmektedir. Acil bir ihtiyaç durumunda olan vatandaşlar, uygun şartları sağladığında cep telefonlarından SMS göndererek hızlıca kredi alabilirler. TC kimlik numarası ile yapılan başvurular sonucunda kredi ödemeleri gerçekleştirilecek ve 3 ay ödeme erteleme seçeneği sunulacak.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalarda, kampanyaya katılmak isteyenlerin en az 19 yaşında olmaları gerektiği özellikle vurgulanmıştır. Başvuruların cep telefonları aracılığıyla SMS yoluyla gerçekleştirilebileceği belirtilirken, kimlik numarasını 50 30 numarasına SMS olarak göndermenin yeterli olacağı ifade edilmektedir. Başvuru şartlarına uygun olan bireylerin kredi puanı 1400 ve üstü ise, kredi başvuru süreci hızlıca tamamlanarak kredi ödemesi yapılacaktır.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde, başvurular en yakın banka şubesinden de yapılabilmektedir. Başvuruların onaylanması durumunda, kredi ödemeleri hemen gerçekleştirilecek ve başvuru sahiplerine 3 ay ödeme erteleme imkanı sunulacaktır. Bu sayede acil ihtiyaçları olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi alarak finansal rahatlık yaşayabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR