19.45'de açıklandı! 1-2-3-4-5-6-7-8 bin TL TC kimlik numarasına yatacak!

19.45'de açıklandı! 1-2-3-4-5-6-7-8 bin TL TC kimlik numarasına yatacak!

19.45'de açıklandı! 1-2-3-4-5-6-7-8 bin TL TC kimlik numarasına yatacak!
Yayın Tarihi: 17.10.2023 19:45:00

Türkiye'de TC Kimlik numarası üzerinden 8000 TL'ye kadar nakit ödeme alan kişiler için müjdeli bir duyuru geldi. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için Denizbank tarafından sunulan yeni kampanya, 8000 TL'ye kadar nakit ödeme fırsatını yeniden duyurdu.

Denizbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyenler, banka kredi şartlarına uygun olduklarını düşünüyorsa, kolayca başvurularını gerçekleştirerek bu fırsattan yararlanabilirler. Denizbank, 8000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi hakkında bilgileri cep telefonlarına SMS ile göndererek sorgulama imkanı sunuyor.

8000 TL nakit kredi almak isteyenler, kredi notlarını sorgulayarak başvuru yapmalıdır. Denizbank, bireysel tüketici kredisi kampanyası kapsamında 8000 TL'ye kadar nakit kredi veriyor. Bu kampanya, 36 ay vadeli ve 24 ay vadeli kredi paketleriyle birlikte gelirken, başvurularınızı hızlıca tamamlayabilir ve ödemelerinizi alabilirsiniz.

Denizbank üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler, kredi onaylarını aldıklarında hemen bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini tamamlayabilirler. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden de kredi başvurusu yapma imkanına sahiptirler. Denizbank'ın sunduğu bu bireysel tüketici kredisi kampanyası, 8000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi yapma olanağı sunuyor. İster 36 ay vadeli, ister 24 ay vadeli tercih edin, Denizbank üzerinden işlemlerinizi hızlıca tamamlayarak nakit kredi sahibi olabilirsiniz. Kredi onayınızı almanız halinde, Denizbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Mobil uygulama aracılığıyla da kredi başvurusu yapmak mümkündür. Ayrıca, Denizbank üzerinden kredi ödemelerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR