19.740 TL emekliye ödeme olacak! Son dakika o bankadan açıklandı!

19.740 TL emekliye ödeme olacak! Son dakika o bankadan açıklandı!

19.740 TL emekliye ödeme olacak! Son dakika o bankadan açıklandı!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 17:15:00

Türkiye'de emekliler için sevindirici gelişmeler birbiri ardına yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta duyurduğu bir defaya mahsus 5000 TL ikramiye müjdesinin ardından, bankalar emeklilere yönelik promosyon savaşlarına girişti. Özel ve kamu bankaları, emekli promosyonlarını artırarak emeklileri mutlu etmeye kararlı.

Son olarak Akbank, emekli promosyonlarında büyük bir kampanya duyurarak dikkatleri üzerine çekti. Emeklilerin maaşlarını Akbank'a taşıması durumunda 19.740 TL emeklilik promosyonu vermeyi taahhüt etti. Üstelik bu promosyon, üç yıl boyunca Akbank'tan emekli maaşı almayı taahhüt eden emeklilere sunuluyor.

Ancak sürprizler bununla sınırlı değil. Akbank, emekli müşterileri için düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatını da duyurdu. Emekliye özel kredi kampanyası kapsamında, emekli vatandaşlara ihtiyaçlarına uygun miktarlarda düşük faizli kredi imkanı sunuluyor. Tek şart ise emeklilerin maaşlarını üç yıl süreyle Akbank'tan almaları.

Akbank'ın sunduğu 19.740 TL emekli promosyonu ve düşük faizli emeklilik kredisi avantajlarından yararlanmak isteyen emekliler, en yakın Akbank şubesine başvurarak emekli aylıklarını bankaya taşıyabilirler. Bu müjdeli gelişmeler, emeklilerin yüzlerini güldüren bir haftayı daha taçlandırıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR