2-3-4-5 Kasım tarihlerinde TC vatandaşlarına ödeme: Ziraat bankası açıkladı

2-3-4-5 Kasım tarihlerinde TC vatandaşlarına ödeme: Ziraat bankası açıkladı

2-3-4-5 Kasım tarihlerinde TC vatandaşlarına ödeme: Ziraat bankası açıkladı
Yayın Tarihi: 1.11.2023 22:45:00

Ziraat bankası Kasım ayından sonra vatandaşlara daha çok ödemeler vereceğini açıkladı. 2 ve 5 kasım arasında başvuru yaparak nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle destek verileceği açıklandı. Banka müşterisi olan kişilere hemen işlem yapılacak ve bu kredilerde şartlara uygun olarak hemen kredi kullandırılacaktır. Ziraat bankası ödemelerde ne kadar ödeme vereceğine dair de açıklamalarda bulundu.

BAŞVURU YAPACAK OLAN KİŞİLER DİKKAT!

Ziraat bankası, Banka hesabınızın olması durumunda kredi başvurusu için banka sizlere destek olacaktır. Nakit kredi kullanmak için başvuru yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alacaklardır. En yakın banka şubesi üzerinden de işlem yapabileceğiniz gibi ayrıca banka müşterisi olan kişiler mobil uygulamadan da bu kredileri alacaklardır.

2 ve 5 kasım arasında gelir belgesiz ihtiyaç veya bireysel kredi alacak kişiler bankadan mobil uygulama aracılığı ile gelir belgesiz 40 bin TL ödeme alıyor. Banka şubelerinden gelir belgesiz ödeme almak için 50 bin TL ödeme verilmektedir. Banka şubelerinden gelir belgeli olarak işlem yaparak, yüksek ihtiyaç kredisi alacak kişilere banka 100 bin TL’ye kadar aynı gün içinde nakit ödeme yapmaktadır. Hem sigortalı olarak çalışan, Hem de emekli olan kişiler maaşlarına göre bu kredi ödemelerinden faydalanacak ve bu kredilerde şartlar dahilinde ödemeler hesaplarda olacaktır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR