2 Banka Birleşti! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Verecek, TAM 55 Bin TL

2 Banka Birleşti! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Verecek, TAM 55 Bin TL

2 Banka Birleşti! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara Ödeme Verecek, TAM 55 Bin TL
Yayın Tarihi: 22.08.2023 13:53:00

Banka kredi puanı uygun olan tüm bireysel müşterilere 55.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapılabileceği açıklandı. Hem hızlı hem de kolay başvuru yöntemleriyle bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Akbank ve Denizbank işbirliğiyle gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi kampanyası, uygun faiz oranları ve yüksek limitli kredi ödemeleri ile dikkat çekiyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel müşteriler, başvurularını banka şubelerine giderek yapabilecekleri gibi cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvuruda bulunabilirler. SMS ile yapılan başvurular sonucunda, kredi puanı yeterli olan kişilere hızlı bir şekilde dönüş yapılacak ve onaylanan krediler hesaplara aktarılacaktır.

Acil ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireyler için bu kampanya, hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Bankaların kredi politikalarına uygunluk durumuna göre, işlemler hızla sonuçlandırılacak ve onaylanan krediler 5 dakika içerisinde sonuç alınabilecektir. Onay alınan krediler, aynı gün içerisinde hesaplara yatırılarak nakit olarak kullanılabilecektir.

Akbank ve Denizbank'ın bu kampanyasına katılmak isteyen bireysel müşteriler, resmi internet siteleri veya SMS ile başvuru yapabilecekleri gibi en yakın banka şubesine giderek de başvuruda bulunabilirler. Kampanyadan faydalanmak için kredi puanının yüksek olması gerekmektedir.

SMS ile başvuru için Akbank üzerinden KREDİ TC kimlik yazarak 4425 numarasına mesaj atılıyor. Denizbank için ise KREDİM TC KİMLİK ve Doğum Tarihi yazıldıktan sonra 3280 numarasına mesaj atılıyor! Sizlerde 55 bin TL kredi alarak bu kampanyadan faydalanabilir ve 24 ay vadeye kadaar ödeme tablosu oluşturarak, kredi borcunuzu aydan aya ödeyebilirsiniz. 

NOT: Kredi kullanabilmek için kredi puanı 1500 ve üzeri olması gerekmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR