2 banka duyurdu: Kişilere gelir belgesiz ödeme verilecek! Limitler belli oldu ve 50000 TL ödeniyor!

2 banka duyurdu: Kişilere gelir belgesiz ödeme verilecek! Limitler belli oldu ve 50000 TL ödeniyor!

2 banka duyurdu: Kişilere gelir belgesiz ödeme verilecek! Limitler belli oldu ve 50000 TL ödeniyor!
Yayın Tarihi: 17.06.2023 12:33:00

Son dakika haberine göre, gelir belgesiz kredi verecek bankalar yeni kredi kampanyalarını duyurdular. Bu desteklerden faydalanarak hızlı bir şekilde gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Ancak kredi kullanmak için banka kredi sicilinizin ve kredi politikalarının olumlu olması gerekmektedir.

Bankalar, gelir belgesiz kredi başvurularında kendi politikalarına göre limitler belirlemektedir. Her bankanın kredi verme limiti diğer bankalardan farklılık gösterebilir. Bu nedenle, kredi kullanmak istediğiniz limiti önceden belirlemişseniz, bu limit dahilinde kredi kullanımı için banka araştırması yapmanız önemlidir. Gelir belgesiz kredi kullanmak istiyorsanız, bankanın şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. Kredi notunuzun yüksek olması ve banka sicilinizin temiz olması durumunda aşağıdaki bankalardan hızlıca kredi alabilirsiniz.

Enpara.com Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Enpara.com üzerinden online olarak gelir belgesiz kredi kullanma imkanına sahipsiniz. Enpara, QNB Finansbank'ın kurduğu bir dijital bankadır ve sadece ihtiyaç kredisi hizmeti sunmaktadır. Eğer Enpara müşterisiyseniz, mobil uygulama üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu banka, 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmakta olup, ayrıca 3 ay erteleme seçeneği de sunmaktadır.

QNB Finansbank Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Enpara dışında, QNB Finansbank üzerinden de gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. TC kimlik numaranızı 5030'a mesaj atarak hızlı bir şekilde kredi onayı alabilir ve 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz krediyi şubelerden kullanabilirsiniz.

Gelir belgesiz kredi fırsatlarıyla hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bankaların gelir belgesiz kredi kampanyalarıyla kolayca kredi kullanma imkanına sahipsiniz. Unutmayın, kredi kullanımı için bankanın şartlarını sağlamanız ve kredi sicilinizin olumlu olması gerekmektedir. Enpara.com ve QNB Finansbank gibi bankalar üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu yapabilir, ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR