2 bankadan açıklama! Son dakika haberi geldi! Acil ihtiyacınıza göre ödemeler olacak!

2 bankadan açıklama! Son dakika haberi geldi! Acil ihtiyacınıza göre ödemeler olacak!

2 bankadan açıklama! Son dakika haberi geldi! Acil ihtiyacınıza göre ödemeler olacak!
Yayın Tarihi: 4.10.2023 20:05:00

Garanti Bankası ve Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kolaylık sağlayacak yeni bir kampanya başlattı. 33000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyası ile acil nakit ihtiyacınızı karşılamak artık daha kolay. Bu kampanyaya katılmak isteyenler, kimlik numaraları üzerinden yapılacak sorgulamalar sonucunda düşük faizli kredi fırsatlarına sahip olacaklar.

Acil bir ihtiyacınız olduğunda, 33000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Garanti Bankası ve Vakıfbank, başvurularınızı hızlı bir şekilde işleme alacaklar. Kredi puanı uygun olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek, aynı gün içinde onay alabilecekleri kampanyalara katılma şansına sahipler.

Garanti BBVA'dan Kolay Kredi Başvurusu yapmak isteyenler, banka şubelerini ziyaret edebilir veya resmi internet sitesi www.garantibbva.com.tr üzerinden başvuru formunu doldurarak sonucu hemen öğrenebilirler. Banka şubelerinden başvuru yapacak olan kişiler için önemli bir detay ise 3 aylık sigortalı olma şartıdır. Bu şartı yerine getirenler, kredilerini hızlı bir şekilde alabilirler. Eğer iş durumu olmayan veya yeni işe başlayan biriyseniz, Garanti Bankası'ndan kredi başvurusu yapmadan önce bu detayı göz önünde bulundurmalısınız.

Vakıfbank üzerinden 33.000 TL 36 ay vadeli kredi almak isteyen müşteriler, en az 6 aylık sigortalı müşteri olmalıdır. Vakıfbank, kredi başvurularını hızlı bir şekilde değerlendirmekte ve onay vermektedir. Banka şubesine evraklarınızla başvuru yaparsanız sonucu hemen öğrenebilirsiniz. Ayrıca, Vakıfbank kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanma seçeneğiniz bulunmaktadır. 3 ayda bir ödemeli veya 2 ayda bir ödemeli kredi kullanma olanağınız da vardır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR