2 Ekim en güzel anlamlı Cuma mesajları / Cuma mesajları resimli

2 Ekim en güzel anlamlı Cuma mesajları / Cuma mesajları resimli. En sevilen, en güzel cuma mesajları. Aileye cuma mesajları, arkadaşlara cuma mesajları, sevgiliye cuma mesajları, anne babaya cuma mesajları.

2 Ekim en güzel anlamlı Cuma mesajları / Cuma mesajları resimli
Yayın Tarihi: 2.10.2020 00:25:00

2 Ekim en güzel anlamlı Cuma mesajları / Cuma mesajları resimli. En sevilen, en güzel cuma mesajları. Aileye cuma mesajları, arkadaşlara cuma mesajları, sevgiliye cuma mesajları, anne babaya cuma mesajları.

Huzurunuz ve umudunuz daim olsun. Hayırlı Cumalar.​



Yürüğe sürülen en iyi ilaç, duadır. Hayırlı Cumalar.



Allah'ım bizlerin rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et, amin ! Hayırlı Cumalar.



Avuç içlerinizde sakladığınız tün duaların kabul olması dileğiyle. Hayırlı Cumalar.



Af dilemekten çekinmeyin, hiçbir günah Allah'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.



Ya Rabbi !
Sana açılan elleri
Sana yönelen gönülleri
Sana bükülen boyunları
Sana yalvaran bu dilleri
Boş çevirme...
Hayırlı Cumalar.



Dua edenleriniz
duanıza amin diyenleriniz,
sizin kadar iyiliğinizi isteyenleriniz
vicdanlı ve iyilik bilir sevdikleriniz olsun hayatınızda.
Hayırlı Cumalar.




Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün aleyhisselam sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.
 

Rabbim nefsimize 'celaliyle', kalbimize 'cemaliyle', hayatımıza 'hikmetiyle', hatalarımıza 'rahmetiyle', mahşerde 'Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

 

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden sana sığınırım. Hayırlı Cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Kötü ahlak, öyle bir fenalıktır ki, onunla yapılan birçok iyilikler fayda vermez. Güzel ahlak öyle bir iyiliktir ki, onunla yapılan günahlar bile affedilir. Hayırlı Cumalar.

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbimi hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım,
Senin adınla başladığım bu günümde
Bana, aileme ve sana el açan her kuluna güzellik, iyilik ve hayırar nasip eyle.
Hayırlı Cumalar.

Ülkece yaşadığımız sıkıntılardan bizi kurtar yarabbim! Hayırlı Cumalar.

İstiyorsan Hakk’a varmayı, meslek edin gönül almayı, bırak saraylarda mermer olmayı, toprak ol, bağrında güller yetişsin. Cuma gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. Hayırlı Cumalar.

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR